Demonoid повторно on-line

Член од
8 јануари 2008
Мислења
142
Поени од реакции
10
и за мене плз еден invitation code ќе бидам многу благодарен.фала:salut:

dungeon master

Милиционер
Член од
14 февруари 2006
Мислења
793
Поени од реакции
18
Едно предупредување за тие што даваат кодови, ако некој ве изрезили на Демоноид со некои уплоуди што се забранети или на некој друг начин може и вас да ве истераат од сајтот !!!

Затоа пажљиво со давањево. Ја не би дал овде код, нека ми извинат кајганџииве ама сајтот си е добар заради таа работа што не се допуштаат недозволени работи па ако има нешто го јадат и тој што згрешил и тој што го поканил. Ја одвај најдов шифра и сега не сакам да ја дадам на некој непроверен :toe:

И предлог до сите демоноидци, дајте да го збогатиме сајтот и со некои наши филмови музики и сл. А не само странски. Молба до некој ако ги има симнато стрипчињата од Марти Мистерија, нека ги пушти за даунлод, пошто ги нема више ( типот што ги пушташе му рикнал хард дискот ).

F

FrAnKEnsTEiN

Гостин
Абе луѓе може да ми прати по ПП некој код?
Многу ми треба... ај ако има некој нека прати!

Член од
20 август 2007
Мислења
2.252
Поени од реакции
312
PLS i za mene,vetuvam ke bidam dobar :D:D:D

dungeon master

Милиционер
Член од
14 февруари 2006
Мислења
793
Поени од реакции
18
За тие што ги интересира, пуштив на демоноид македонска народна музика, има еден куп песни па ако сакате симнете си некоја

Алексич

I'm LeGenD!
Член од
13 јули 2008
Мислења
567
Поени од реакции
23
Ај ако може за мене еден код, хитно ми е плс:smir:

P

Princ

Гостин
Дај активните сидери нека пишат мејлови/приватни пораки до админите (админот) за да го додадат Македонскиот јазик во листата јазици. Јас се отепав пишувајќи ама не ме фермаат. Имам доста голема колекција на филмови и претстави на македонски јазик, а нејќам да ги сидувам под Српски или уатевр.

dungeon master

Милиционер
Член од
14 февруари 2006
Мислења
793
Поени од реакции
18
Abe i mene mi e malku glupo sto go nema Makedonskiot jazik, ama ne znam dali ce ne dodadat na listata zosto nas makedoncite malku ne ima fajlovite. Barem ja taka mislam. Ama aj ce probam da pratam mail da vidam sto ce mi kazat, posto kako sto vikas "ovie aktivnite seederi' pa jas sum eden od tie valjda, posto imam dva tri torrenta staveni za seeduvanje.

P.S. Ako nekoj me bara tamu jas sum goce1112, imam pusteno torrent za Makedonska muzika, eden imam so filmot The mask-DVD5, i Star Trek IV - The Voyage Home ( ovoj momentalno ne mi e aktiven, ama ako nekoj saka ce ja naredime ). Isto taka go odrzuvam torrentot za Marti Misterija - Stripovi ( ima 44 stripovi ) pa koj e zainteresiran za nesto od ova bujrum

Pozdrav :)

Член од
18 април 2008
Мислења
876
Поени од реакции
213
ej за мене бива ли еден код плс.....
пц ми е уклучен цело време а имам unlimited download/upload

dungeon master

Милиционер
Член од
14 февруари 2006
Мислења
793
Поени од реакции
18
ej за мене бива ли еден код плс.....
пц ми е уклучен цело време а имам unlimited download/upload
Sorry, NO CAN DO, i ja go zemav preku prijateli odvaj i sum se obvrzal deka nema da davam na neprovereno, oti ako mu dades na nekoj sto ce pravi nekoi buljaski raboti na sajt i tebe te brisat avtomatski. Bez ljutis mislam, gledam nekoi drugi davaat ama ja ne sum "drugi" :) jas sum renomiran brend :) i garantiram za kvalitet :coffee:

Член од
18 април 2008
Мислења
876
Поени од реакции
213
Sorry, NO CAN DO, i ja go zemav preku prijateli odvaj i sum se obvrzal deka nema da davam na neprovereno, oti ako mu dades na nekoj sto ce pravi nekoi buljaski raboti na sajt i tebe te brisat avtomatski. Bez ljutis mislam, gledam nekoi drugi davaat ama ja ne sum "drugi" :) jas sum renomiran brend :) i garantiram za kvalitet :coffee:
ок нема љутиш....не дека ќе направам некоја пакост ама почитувам ја твојта одлука па неам намера да те разубедувам....ај беќи некој друг ќе дае...:smir:

Член од
2 декември 2007
Мислења
453
Поени од реакции
14
ок нема љутиш....не дека ќе направам некоја пакост ама почитувам ја твојта одлука па неам намера да те разубедувам....ај беќи некој друг ќе дае...:smir:
Провери ПП инбокс:)

Kajgana Shop

На врв Bottom