Demonoid повторно on-line

Член од
26 јануари 2007
Мислења
241
Поени од реакции
3
Ај ако може и мене, зошто никој не ми прати paskali2005 @ gmail.com И тие шо добивте код, дај и вие праќајте не само земи и бегај

Bidikov

Server guru
Член од
25 јануари 2005
Мислења
2.680
Поени од реакции
693
The Man напиша:
Кога вака по втор па т ќе размислам, ептен малку имате постови, а едниот е регистраин пред 10 месеци, а има само 11 мислења......

Ќе ги чувам поканите за некој веќе докажан член :smir:
Jas spagam vo ovaa kategorija ?

Ako spagam moze po PP kodot da go pratis - ako ne nevermore ... ke se najde nekako ...

MkForces

тантара пантара
Член од
25 јануари 2007
Мислења
600
Поени од реакции
19
Ако толку вреди овој торент тракер, дај фрли една покана и наваму по пп... :)

smole

Ѕверотилук
Член од
26 јануари 2007
Мислења
1.700
Поени од реакции
288
The Man напиша:
Кога вака по втор па т ќе размислам, ептен малку имате постови, а едниот е регистраин пред 10 месеци, а има само 11 мислења......

не замарај бе,ако моеш да напраиш услуга напраи ако не бркај работа.
ејјјјјјј со мрзам вакви типови "Кога вака по втор па т ќе размислам, ептен малку имате постови" као "ти не си достоен да ти напраам услуга". ќе дојде ден,и на тебе ќе ти затреба нешо па да те видам дали тогаш ќе бараш помош само од оние со ПОВЕЌЕ постови или од сите.Ај тогаш бирај.

Мочко.

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
The Man напиша:

Aj пушти на мене,по пп...:helou:

noviot

Форевер Aлоун :(
Член од
19 април 2006
Мислења
446
Поени од реакции
170
smole напиша:
не замарај бе,ако моеш да напраиш услуга напраи ако не бркај работа.
ејјјјјјј со мрзам вакви типови "Кога вака по втор па т ќе размислам, ептен малку имате постови" као "ти не си достоен да ти напраам услуга". ќе дојде ден,и на тебе ќе ти затреба нешо па да те видам дали тогаш ќе бараш помош само од оние со ПОВЕЌЕ постови или од сите.Ај тогаш бирај.

Мочко.
Потполно се согласувам со Смоле, навистина нема смисла вака да се заебаваат со луѓево. Требаше да си каже одма дека има услови за да даде покана, а не после да соли памет. Ама ако, ко шо викаш, ќе му треба некогаш нешто, па ќе размислиме дали да му помогнеме. Ебате :drk:

cYb3rc0re

~ место за реклама
Член од
3 мај 2005
Мислења
914
Поени од реакции
170
Mr.F напиша:
Ај ако може и мене, зошто никој не ми прати paskali2005 @ gmail.com И тие шо добивте код, дај и вие праќајте не само земи и бегај
Кога се зачленив, пишуваше дека немам можност да поканувам, и после немав никаков пристап до страната.

Maintenance

We are currently performing a scheduled site maintenance.
We'll be back soon

Do not click refresh. It will send you back to this page.

smole

Ѕверотилук
Член од
26 јануари 2007
Мислења
1.700
Поени од реакции
288
имам еден другар што е зачленет.ако (и кога) добијам покана и ја можам да поканувам ќе ве поканам сите.

Ја луѓето не ги ценам по постови,ко што мајките не ги ценат децата по години,успех на училиште и сл.

noviot

Член од
19 април 2006
Мислења
446
Поени од реакции
170
smole напиша:
имам еден другар што е зачленет.ако (и кога) добијам покана и ја можам да поканувам ќе ве поканам сите.

Ја луѓето не ги ценам по постови,ко што мајките не ги ценат децата по години,успех на училиште и сл.
Rispekt :):zver:

Член од
29 ноември 2005
Мислења
125
Поени од реакции
0
smole напиша:

Jas ke te pokanev, ama vcera se registrirav thanks to neo-geo, i ne mozam vednas da prakam invitation.

Член од
22 јули 2006
Мислења
1.265
Поени од реакции
36
Пратено на Бидиков, а за другите, ај да не се вреѓаме, кратко и јасно: НЕЈЌАМ да ви дадам покана затоа што тоа е мој избор.

А инаку, колку за потсетување: Курац што ќе можеш да поканиш некого веднаш штом ќе се регистрираш. Ова покажува колку многу знаете за фуннционирањето на приватните сајтови...

Бидиков си праша културно, го поштуем човекот поради неколку причини кои вие и така не би ги знаеле, бидејќи очигледно, само темава ја посетувате. Ај до следна прилика.

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
Ај фрли еден кај мене, ќе се најде

MkForces

тантара пантара
Член од
25 јануари 2007
Мислења
600
Поени од реакции
19
А добро, и јас не сум уште докажан член на кајгана? И јас сум крив што се зафркнаја бекапите на форумот, што се регистрирав повторно во јануари, и сега имам 50 постови ?
Значи и јас не заслужувам invite, така ?

noviot

Член од
19 април 2006
Мислења
446
Поени од реакции
170
The Man напиша:
Пратено на Бидиков, а за другите, ај да не се вреѓаме, кратко и јасно: НЕЈЌАМ да ви дадам покана затоа што тоа е мој избор.

А инаку, колку за потсетување: Курац што ќе можеш да поканиш некого веднаш штом ќе се регистрираш. Ова покажува колку многу знаете за фуннционирањето на приватните сајтови...

Бидиков си праша културно, го поштуем човекот поради неколку причини кои вие и така не би ги знаеле, бидејќи очигледно, само темава ја посетувате. Ај до следна прилика.
Види младичу, по годиниве што си ги пишал у профилот гледам дека си у средно школо, па затоа најверојатно имаш многу слободно време да пишуваш постови по форуми. За рзлика од тебе ние постарите одиме на работа, најчесто по цел ден, па затоа немаме време континуирано да пишуваме постови за да те увериме дека сме ок дечки. Поентата зошто се лутиме е дека за разлика од Neo-Geo, кој понуди да даде покани на секој што ќе побара без никакви услови, ти се понуди првично самиот, а после почна да селектираш луѓе по глупи критериуми. Можеше веднаш да кажеш кој се е достоен да добие покана од тебе, па ние неподобните да не се ни мачевме да побараме покана од тебе. Мислам дека доволно кажав, па ти види сега. Поздрав

Член од
22 јули 2006
Мислења
1.265
Поени од реакции
36
Слушај, едноставно е многу, како што самиот реков, имам покани, ќе ги давам, НИКАДЕ не реков дека ќе ги давам на секого што ќе пројде. За да се обноват поканите треба време, немам јас по 20 покани секој ден...
Затоа први на листа се веќе почитувани членови со кои лично сум дискутирал на разни теми.
Критериумот не е воопшто глупав, предност имаат корисниците кои веќе ги знам, другари ми се повеќето. А на вас кои појма немам кои сте, а само јадете бурек на темава, ќе дојде и вашиот ред за покана.
Само стрпете се. Поздрав

Kajgana Shop

На врв Bottom