Демолиран автомобил со налепница МК во Грција

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
ABC напиша:
Инаку полесно одам Италија отколку грција кога сакам да го напуштам ова ГЕТО.
И со бугарскиот пасош ти прават проблеми? :ija:

Џабе го зеде значи...:hump:
:kesa:

Хулигани,селјаци и невоспитани гомна како убаво се рекламираат уште да им ставиме анти реклама за турузам па ќе видат кој ќе им иде во грција.

И тоа се спрема, голема антиреклама за Грција, а поголема реклама со Хрватска и Црна Гора...треба само да се договорат околу бенефиции и ќе ја бидне ;)

znaci stvarno se ne zdravi,se sekavam pred nekolku godini koa idev na udmor vo KRF ne ni go pustaa avtobusot zosto imase golema nalepnica pisuvase Republic of Macedonia toa bese od agencijata cekavme edno pet saati i ne ne pustaa na kraj moraa da go pokrijat toa i pominavme odma mamata nivna
:duel: :violent1: :pishtoldz :hump:

Мистичен напиша:
И со бугарскиот пасош ти прават проблеми? :ija:

Џабе го зеде значи...:hump:
:kesa:

Не,не ми прават проблеми ама преку таквово ми се качија со нивната моронска политика на мижење пред фактите за посебност на Македонија и Македонците.Па уште 85-86та кога работев таму се плашеа да го спомнат зборот Македонија дури и дома кога разговаравме,за одеднаш преку ноќ да не го вадат од уста и при тоа да потенцираат дека Македонија била Грчка.

Мистичен напиша:
A читај го болдираното, како се понижава несреќникот во изјавата.

Aрно му направиле кога е глуп што воопшто им оди таму...ама мислам требало и ќотек да му мавнат тоа Ѓупците оти уште не му е дојден умот според изјавата што ја даде на А1 ( дека пак ќе одел таму и слично )

Уште еден доказ дека и грците се дури и поголеми балканци односно сељаци од другите балкански народи, уште живеат закопани во насилствата на раниот 20 век. Само треба некој од CNN убаво да го спакува ова заедно со снимките за малтретирање на Грчката полиција врз албанците и да го извади како ударна вест дека национализмот односно нацизмот на големо владее во грција.

Тоа е тоа... Да ја оставиш колата во Бугарија ќе ти ја украдат да ја оставиш во Грција ќе ти ја искршат....Заклучок:Абе македонче македонче сите ми те :sekss:

Бисерке...токму тоа и сакав да кажам со постот дека не му е дојден умот...затоа што не оди таму како горд човек,туку оди да им се улизува и да им остава пари и пак да го заебаваат и малтретираат...а за тоа што реков дека не треба да оди се однесуваше на сите што одат...една година ич никој да не им појди на одмор или шопинг таму ќе видиш како ќе ја сменат политиката самите Ѓупци...мене најмногу ме боли за делот што ни го зедоа ( читај им го дадоа големите сили ),бидејќи сум пола Егеец...мајка ми е родена таму и прилично добро сум запознат со работите во Беломорска Македонија...до 1991 година одев/ме редовно по неколку пати годишно таму,а после `91 сум бил само еднаш во Солун и тоа по повод ( концертот на U2 )...нема шанси да им стапнам таму повеќе се додека драстично не ја сменат политиката во однос на нас како држава ( за Ѓупците велат )

ако му е, штета што не му ја запалиле колата зашто сепак подобро би било ДРУГАТА ГОДИНА КОГА ПАК ЌЕ ОТИДЕ ВО ГРЦИЈА да биде фраер и да има нова кола. е*ате дегенот, нека си го стави прстот на глава и нека размисли малку што прави и на која држава го полни буџетот. следната година нека научи кинески и јапонски па нека се разбере така со јужниве цигани, пак ќе кажам штета што не му ја запалиле колата, малце е тоа што му ја искршиле

Бисера...јасно ми е мене дека нема да им се промени политиката ( во глобала ) со нашето неодење таму...ама кога ќе видат дека не им влегуваат толку пари од наши џебови таму,биди сигурна дека наредната година нема бидат толку опнати спрема нас како шо се сега...а тоа дека размислувањето кон нас на обичниот Ѓуптин таму нема да се промени е факт ( како шо и нашето мислење за нив ),но сигурно ќе го променат односот кон нас заради интерес ( читај пари )...се сеќавам на времето пред 15 и повеќе години кога одев таму...те молеа да им влезиш во дуќан ( некои дури и кафе ти носеа додека разгледуваш во дуќанот )...арно ама ги напрајвме луѓе ( со шопинзите и летувањата ) и сега е така како шо е

pearl напиша:
Оф лелееее...
Како не разбирате дека не е работата во тоа што одел и пак ќе оди. Проблемот е во тоа што кога оди во Грција, оди со наведната глава и подгрбавено. Од што се срами? Од тоа што си оди дома??

Рече ќотек да му удрат и да не му текне пак да не се појави. Па точно тоа Циганите и го сакаат, никогаш повеќе да не се вратиме таму, да не го пречекориме прагот на она што е наше дома од век и веков!!

Nie sme podzaspieni, a tie ne gazat. Se poveke ne gazat kako sto pominuva vremeto. Sto e najloso, negativnata energija kaj nas eden protiv drug si ja ispoluvame. Ojte na sobiranka vo Cikago ili na drugo mesto vo dijasporata, sekogas imat tepacka. Treba taa energija kon grckine cigani da ja prenasocime nekako. To pleme e divo, ulavo, samo kotek so nego. Nema drugo, ke gineme nie, ama dodeka ne vidat stap tie nema da se smirat!

Ima nekoj ideja kako da preziveeme kako narod i kako da go socuvame i ova parce zemja sto ostana?
Posle neka istiot dade ideja kako da ja pobedime Grcija.........

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom