Демолиран автомобил со налепница МК во Грција

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Еднаш едно копиле Грчко само што се симнало од воз и си седи пред железничка јас си чекам автобус и доаѓа ''Ду ју ноу вер из јут хостел''--Феријален (требало да спие таму циганот)'' Ехејјј'' му викам Циго за тебе нема проблем во тој момент доаѓа 23 му викам'' Гет инту да бас драјв то да ласт стејшн''.Може го ебат у Ченто до ден денес гроб му ебам негов одвратен педеракис лимонада!!!

Ништо чудно....демолирале кола...доста е што психата ни ја демолираат да веруваме дека не сме МАКЕДОНЦИ!

Ама уопште не го жалам после изјавата што ја дал. Нека оди и наредната година пак, ама овој пат да му ја скршат и колата и да му ја изебат жената пред негови очи, па наредната година пак нека оди. Ебате тоа тикварот, ебате.
Никад нит сум бил нити па некад ќе идам и Грција на одмор. Златно Јадранско море или па у Турција. Ќе идам таму кај што ме пошитуваат, бре!!!

90 posto od narodot so ide tamu na odmor ne ni kazuva deka e od Makedonija, Da idam na odmor a da se plasam da kazam od kaj sum ebati odmorot :lud:

taka e be sebo:zver: reseto neka mu ja naravat koe glup.pa slusam deneska edni ke odele na odmor grcka imale ubo moree more gazot daim go napravat ko zname japonsko :) budaletinke gospod da ne cuva od vakov polupismen narod.

Prvata GRCKA KOLA SO KE JA VIDAM ke vidite so ke i se desit E AJ SEA

Е како да не ќе бегам од тоа што сум јас а?! не бидете егоисти брееее! Аман дај те да се види македноското во вас!

Heh

Sebastian напиша:
Imas pred grcka ambasada kolku sakas :wink:

poso sum od ohrid da ne odam skpoje vo ambasada KE ODAM do konzulaton vo BT poblisku mi e xD

а бе да земеш да го најдеш тој што се срамел да проговори македонски и да ја исправи главата дека е Македонец и да му ги искршиш (кај колата) и нозете па да го видам дали ќе оди следната година...само трагедијата е во тоа што треба многу нозе да бидат искршени...нити сум била нити мислам да одам таму:nenene:, па уште кога ќе ги видам згужвани на тоа гилендерите пред амбасада на 50С...цццццц

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom