Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Se gleda! Se gleda! :bravo:Kizo The Madman напиша:jas izbegav od tamu dvapati
glup sum jas ne mi teknuva so e pricinata?Dzish напиша:Еве пример јас шо да кажам... Појке сум излезен таму од Битола. Причината... ја знаете да не кажувам![]()
Ne opasni ubicite i narkomanite? ROFL!:pos2: :pos2: :pos2:meazza напиша:Е па кога сакате повелете.. можиме и да се запознаеме.. ќе пиеме по некое пиво
А за лудницата ако мислеше (Мартин$) дека не е мирно.. ние секе лето идеме таму играме фусждбал со болните.. има едно игралиште во болницата.. кај судското одделение. Добро сеа таму неможе да се рече дека тие што лежат во судско се болни.. тука се или убијци или наркомани.. несе опасни
![]()
Dzings напиша:Ne opasni ubicite i narkomanite? ROFL!:pos2: :pos2: :pos2:
Се заебавам беDzings напиша:Ne opasni ubicite i narkomanite? ROFL!:pos2: :pos2: :pos2:
oooo нееее ти имаш потекло од Демир Хисар ...Baba mi e od selo vo DemirHisarsko.. I imame kuka tamu vo seloto.. Sum bila vo gradot.. Dobar e.. Nisto ne mu fali.. Interesno gratce e.. Ama malce mislam deka se nazad so vremeto.. Ako de.. Ke go bidne i nego..![]()