Демир Хисар - сте го посетиле?

• Креатор на темата Креатор на темата tomsaso
  • Време на започнување Време на започнување
„Железна Тврдина” ако не се лажам? Имам слушнано ама не сум бич таму додуша не знам ни дека се наоѓа, малку помош добро ќе ми дојде.поздрав

Јас сеуште не сум бил. Летово ми се отвара шанса да наминам некој викенд ама не верувам дека ке идам.

CyberBop напиша:
„Железна Тврдина” ако не се лажам? Имам слушнано ама не сум бич таму додуша не знам ни дека се наоѓа, малку помош добро ќе ми дојде.поздрав
еве линк тука

или од Министерството за локална самоуправа тука

Kizo The Madman напиша:
jas izbegav od tamu dvapati
Se gleda! Se gleda! :bravo:
Btw! Ubav grad e! Ima edna epten dobra meana! Koga vleguvash od bitola vtora ili treta ulica levo, od leva starna e na nekoi 100-150 m. kukata ne e dopravena, mestoto shto treba da bide letna terasa ne e dogradeno! Ali jadenje imaat mh mh mh! Lele kulku sum piel tamu!!!

Dzish напиша:
Еве пример јас шо да кажам... Појке сум излезен таму од Битола. Причината... ја знаете да не кажувам :)
glup sum jas ne mi teknuva so e pricinata?

Ne sum ојден Демир Хисар ама имам другари шо с еод таму :) Иначе шо слушам убав град бил...мирен, со исклучок на еден дел, знајте кој :)

Е па кога сакате повелете.. можиме и да се запознаеме.. ќе пиеме по некое пиво :)
А за лудницата ако мислеше (Мартин$) дека не е мирно.. ние секе лето идеме таму играме фусждбал со болните :).. има едно игралиште во болницата.. кај судското одделение. Добро сеа таму неможе да се рече дека тие што лежат во судско се болни.. тука се или убијци или наркомани.. не се опасни :)

meazza напиша:
Е па кога сакате повелете.. можиме и да се запознаеме.. ќе пиеме по некое пиво :)
А за лудницата ако мислеше (Мартин$) дека не е мирно.. ние секе лето идеме таму играме фусждбал со болните :).. има едно игралиште во болницата.. кај судското одделение. Добро сеа таму неможе да се рече дека тие што лежат во судско се болни.. тука се или убијци или наркомани.. несе опасни :)
Ne opasni ubicite i narkomanite? ROFL!:pos2: :pos2: :pos2:

Dzings напиша:
Ne opasni ubicite i narkomanite? ROFL!:pos2: :pos2: :pos2:
Се заебавам бе :).. Само во споредба со другите болни.. (оние во пижами шо се) овие не се опасни.. Ќе им дадат некоја инексија за смирување и како нови се :). Добро сеа некогаш мози да му текни на некој да не истепа сите таму.. ама на ризик одиме хехехеех

Село Железнец - Демир Хисар

Диско!!!! Ајде на забава :pos:

diskolb2.jpg

Baba mi e od selo vo DemirHisarsko.. I imame kuka tamu vo seloto.. Sum bila vo gradot.. Dobar e.. Nisto ne mu fali.. Interesno gratce e.. Ama malce mislam deka se nazad so vremeto.. Ako de.. Ke go bidne i nego.. :D

Baba mi e od selo vo DemirHisarsko.. I imame kuka tamu vo seloto.. Sum bila vo gradot.. Dobar e.. Nisto ne mu fali.. Interesno gratce e.. Ama malce mislam deka se nazad so vremeto.. Ako de.. Ke go bidne i nego.. :D
oooo нееее ти имаш потекло од Демир Хисар ...

:) Мирни деца има во ова ДХ бе... а и еден куп форумџии се по потекло од демирхисарско :)

Пишувачи, сеирџии...

Abeeeee :-< Baba e od tamu ja sum Ohridzan4e.. Mislam tamu sum rodeno :D
Shala na strana.. Ne se sramam od toa od kade poteknuvam.. Korenite na mojte roditeli ili bilo koj od krugot na mojata familija se nesto sveto.. Treba da go cenime.. Ne e Ludnicata edinstvenoto nesto vo Demir Hisar.. Ima i nesto podlaboko vo gradot.. Peace and Respect

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom