Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Това е наполно точно.Само треба да се добави,дека по патот до Кодра Фура ке имат право да одат и косовските служби.Република Македонија. Не ја доби, туку ја имаше и остана на наша територија.
Од кај знаеш па ти кога не си ни ја видел Кодра Фура?Това е наполно точно.Само треба да се добави,дека по патот до Кодра Фура ке имат право да одат и косовските служби.
Достатачно е да видиш репорпажа на А1 и да го чуеш.Сакаш да ти го пратам?Од кај знаеш па ти кога не си ни ја видел Кодра Фура?
А когато блокираш тази точна и неможе ништо да иде до неja по пат?За джабе ти е Косова да е на длан.Е нема грешки.Кога не си бил не тропај жити се.Од таа точка пола Косово е на дланка не па патот.
Никогаш не сум велил дека не е под наша контрола точката,нема да се варзбереме.Кодра Фура е во границите и во рацете на РМ-това е факт.Но дадеш един от патиштата ком неja за ползвува и на други части е како да си отрежеш едната нога (пак ке одиш,ама со проблеми).Това е поентата ми.Јао аман бре.Толку сме ние глупи па ке остајме само еден пат да оди до таа точка.Ти викам кога не знаеш ај олади жити се.Кодра Фура си докажа 2001 што требаше да докаже.Тогаш беше опколена од сите страни ако веќе толку си запнал,па никогаш не им падна во раце.Ајде батали.Под наша контрола е и точка.Продолжи со некој друг муабет.
Под наша не под ваша.А за остатоков ти реков навистина кога не го знаеш местото не можеш да кажеш дали и е исечена нога.Во случај на потреба со оваа точка под наша контрола тие може само да сонуваат да се приближат до патот а камо ли па да ја отсечат.Никогаш не сум велил дека не е под наша контрола точката,нема да се варзбереме.Кодра Фура е во границите и во рацете на РМ-това е факт.Но дадеш един от патиштата ком неja за ползвува и на други части е како да си отрежеш едната нога (пак ке одиш,ама со проблеми).Това е поентата ми.