Дека е пицата бе? -Е ДЕКА Е ДЕ!

• Креатор на темата Креатор на темата Fasty
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Fasty

Артист
Член од
1 август 2011
Мислења
182
Поени од реакции
47
Локација
Јужно Скопско гето
Сакам најсериозно да ви се пожалам.Една негативна реклама за ресторанот ЕГНАТИА.
Се наоѓаат во Скопје-капиштец.И случајно најдов флаерче од нив негде по сандачиња.И гледам пица седвичи 100,120 знаеш ефтино ми фати око.+ „БЕЗПЛАТНА“ достава. Ден после тоа се јавуем викам.Пица викам бе пријателе тото пица таа и таа адреса.Вика типот абе од седвичите не прајме веќе ама ќе ти донесам пица со истите состојки и флаерче ново.Ок.
И тоа беше 12:45 ..и до 1часот чекав пцуев и се дерев на цел глас еве 2 саат е и 52 минути.
И се јавувам пак имаше 2 броја и се јавувам на мобилниот.Пекарот-абе брат појма неам дека има достава за кисела вода !!..ЈАС СКРЕНАВ .
Ми кажуе татко ми се јавиле на фиксниот додека сум бил пред зграда.300 ДЕНАРИ БИЛА БЕЗПЛАТНАТА ДОСТАВА !!! Се јавувам пред ова и се јави некој нов.Ни крив ни дужен прв ден на работа после одмориве него му се ставив.
И СИ ВИКАМ ВО ПИЗДАТ* МА**ИНА!
Што ако требаше да ми прв оброк ова пицава?!Што ако требаше да ја однесам истава пица кај некоја влијателна личност?.Што е требаше да колабирам на улица?!КАКО САМО НЕОРГАНИЗИРАНИ РАБОТИ ИМАШ НИЗ СКОПЈЕ ...СТРАШНО И ЕВЕ СИ ЈА СТАИВ СЛИКАВА НА ФБ И НЕ ЈА ТРГАМ а пази не сум некој да лечам комплекси на невини луѓе ама кога гледам колку совршени гаџети има си викам за кој к*р носат ајфони во скопје и македонија ако незнаат дека може мапа да отварат.ТИПОТ СЕ УКОЧИ кога му кажав на која улица сум.КАО ДА ВРИЕ ГАНГСТЕРИ КАЈ МЕНЕ !!.Незнаеше каде е!!.а има и префикс за скопје на флаеров.ШТО АКО РЕЧЕВ АЈ НОСИ ПИЦА ДО ВЕЛЕС!!-јас и во југо од девеесет и друга да дојдеше ќе му наплатев за доставата-ИАКО БИЛА БЕЗПЛАТНА-
bike.gif

Сакам најсериозно да ви се пожалам.Една негативна реклама за ресторанот ЕГНАТИА.
Се наоѓаат во Скопје-капиштец.И случајно најдов флаерче од нив негде по сандачиња.И гледам пица седвичи 100,120 знаеш ефтино ми фати око.+ „БЕЗПЛАТНА“ достава. Ден после тоа се јавуем викам.Пица викам бе пријателе тото пица таа и таа адреса.Вика типот абе од седвичите не прајме веќе ама ќе ти донесам пица со истите состојки и флаерче ново.Ок.
И тоа беше 12:45 ..и до 1часот чекав пцуев и се дерев на цел глас еве 2 саат е и 52 минути.
И се јавувам пак имаше 2 броја и се јавувам на мобилниот.Пекарот-абе брат појма неам дека има достава за кисела вода !!..ЈАС СКРЕНАВ .
Ми кажуе татко ми се јавиле на фиксниот додека сум бил пред зграда.300 ДЕНАРИ БИЛА БЕЗПЛАТНАТА ДОСТАВА !!! Се јавувам пред ова и се јави некој нов.Ни крив ни дужен прв ден на работа после одмориве него му се ставив.
И СИ ВИКАМ ВО ПИЗДАТ* МА**ИНА!
Што ако требаше да ми прв оброк ова пицава?!Што ако требаше да ја однесам истава пица кај некоја влијателна личност?.Што е требаше да колабирам на улица?!КАКО САМО НЕОРГАНИЗИРАНИ РАБОТИ ИМАШ НИЗ СКОПЈЕ ...СТРАШНО И ЕВЕ СИ ЈА СТАИВ СЛИКАВА НА ФБ И НЕ ЈА ТРГАМ
bike.gif

Инаку е бесплатно и следниот пат пробај поуспешно да се цензурираш,едниот збор не ти е цензуриран како што треба а другиот си немал потреба (згора на се си голтнал буква),нема ништо вулгарно во зборот мајка ;)

Инаку е бесплатно и следниот пат пробај поуспешно да се цензурираш,едниот збор не ти е цензуриран како што треба а другиот си немал потреба (згора на се си голтнал буква),нема ништо вулгарно во зборот мајка ;)

БРАТ ВЕРУЈ НЕ Е ...МИ КАЖА УБАВО ТИПОТ НА ТЕЛЕФОН .. -.- и ја не сум неписмен читам на флаерчево безпари дека е се тоа ама од кај излегоа 300 денариве..мислам стварно кога има ајфони чоече може да ја тагира улицата и да вози слободно !!да ми речеше тео брат ми го скинаа нетот дома 500 денари зеам во денот ..да ме излажеше нешо му се дупнале гумите..3 саата е**вање

Телепица, другар, Телепица.. порачај си преку Интернет (или телефон), до врата ти носат.

И на крај јадеше ли пица?

немаше да се жалам ако каснев малце..
--- надополнето: Sep 1, 2011 1:16 PM ---
Телепица, другар, Телепица.. порачај си преку Интернет (или телефон), до врата ти носат.

еее...до врата де !!! тоа и јас си мислев ..така имаа и они така достави „безплатни“ вршеле ..ДА БЕШЕ ТЕО ПОНАКУРЧЕНА И ПОВЛИЈАТЕЛНА ОСОБА 100% ЌЕ ИМ ЗАТВОРЕШЕ РЕСТОРАН ДО СЕГА !!!да беше друг ќе ги пореметеше без памет ќе ги осташе цел ден ако знаеш некој сигурен ресторан во скопје што не се хомосексуалци (хахаха) кажи ми бројче =.=

немаше да се жалам ако каснев малце..
Зошто ја врати назад пицата па сега да беше најаден, немаше да ја отвараш темата за пицата. Штета си требало да ја земеш ваква таква ќе се најадеше а така ем изнервиран ем ненајаден. :)

Зошто мора да отвораш тема за секоја мала работа што ти се случила?

Кога цел ден нема да јадеш брат тогаш ќе прајме муабет дали ако чекаш некој 3 саата дали нема да се распаметиш и да сакаш никад да не просперира местото од кое си се надевел на парче храна

Македонска работа, типични и секојдневни работи, кој не го сркнал го сега, ќе го сркне...искрено ми е жал за дечкото што го насамариле, но тоа е...ум за другпат ;)

А ова не е мала работа ... ова е огромно чудо на територија на Скопје !..ако вака прават на секој 100 жител ќе има една жртва ! ..така некој чекајќи неписмени возачи доставувачина улица или ќе те згази кола или ќе колабираш ќе паднеш во кома

БРАТ ВЕРУЈ НЕ Е ...МИ КАЖА УБАВО ТИПОТ НА ТЕЛЕФОН .. -.- и ја не сум неписмен читам на флаерчево безпари дека е се тоа ама од кај излегоа 300 денариве..мислам стварно кога има ајфони чоече може да ја тагира улицата и да вози слободно !!да ми речеше тео брат ми го скинаа нетот дома 500 денари зеам во денот ..да ме излажеше нешо му се дупнале гумите..3 саата е**вање

БРАТ БЕСПЛАТНО Е БЕ!

Се обложувам дека за брзо време фасти ќе отвори тема како комарци го касале и ги криви градските власти оти не се прскало навреме.

БРАТ БЕСПЛАТНО Е БЕ!

АЈ НЕКОЈ НЕКА ДОКАЖЕ ДЕКА Е БЕЗПЛАТНО ПА ДА ИМ ГО РУШАМ РЕСТОРАНОТ ШТО БУДАЛА МЕ ПРАВАТ ЗА БЕЗПЛАТНА ДОСТАВА ЌЕ ЌАРЕА 300 ДЕНАРИ !!
--- надополнето: Sep 1, 2011 1:32 PM ---
Се обложувам дека за брзо време фасти ќе отвори тема како комарци го касале и ги криви градските власти оти не се прскало навреме.

ЈАС СУМ ИСТАКНАТ ЧЛЕН НА МЛАДИ НА ОДРЕДЕНА ПАРТИЈА ..ПАРТИИ НЕ МИ МЕАЈ МЕ СЛУШНА ?? има теми кај што кажав -не сум некој што ќе се фура на ниво на месен комитет !!не сум ја Сител или А1 ;-) а ако сакаш за инат ќе отворам таква тема иако не е вистина..ама не сакам да ми затворат профил за тебе..

Кога цел ден нема да јадеш брат тогаш ќе прајме муабет дали ако чекаш некој 3 саата дали нема да се распаметиш и да сакаш никад да не просперира местото од кое си се надевел на парче храна
ахахахахаххахахахахахахахахахаххахахахаххахахахахахахахахахаххахахахахахахахахаххахахахахахахахахахахахахахаххахахахахаахах е ова е веќе смрт .....................аххахаахахахахахахахахаха неможам човечеееееееееееее

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom