Дејвид Коперфилд

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување

Јас мислам дека е доволно за да се увериш дека е најдобар илузионист на светов и дека е подобар од тебе. :D

Јас мислам дека е доволно за да се увериш дека е најдобар илузионист на светов и дека е подобар од тебе. :D

Ја реков дека и мене може да ме прегази ваљак, ама САМО ЕДНАШ!!! :):):)

Дејвид Коперфилд е ми е подобар од Крис, башка и одличен шоумен е типот, еве ти! :) Крис ги праи истите трикови од Коперфилд.

E vaka ushte neznam sho se zamarate so statuata so ischeznuva...vidi vaka.sea che pratam edno slikche ja so go naprajf na paint za da go svatite to...ako ne i so zborchinafile:///C:/Documents%20and%20Settings/bobo/My%20Documents/My%20Pictures/david%20copperfield%20statue%20of%20liberty%20vanishing.bmp
tie lujgeto keso seda..to e kako muzichka plocha se vrti..a vejge david ima podgotveno 2 grupi reflektori vo ednata e statuata a vo drugata ne...i koga ke ja trgni zavesana..podglogata keso sedat se vrti popoleka i gi nasochuva nakaj grupata reflektori keso nema nisho...!:pos2:da mu ibam fintadzijata

Ako sakate objasnuvajne za povejke iluzii samo pisete..!

Имаше една анимација и сеа Коперфилд на слика и од доле 6 карти и демек избери една карта глеј го во очи и кликни next и ке ја снема. Тоа стварно снемува ама после приметив дека сите карти се менуваат. :)

Не, човеков што е ѕвер, ѕвер е. Баш татко ми ми кажуваше, го гледал во живо Коперфилд како летал со некоја жена над нив, па после се делел на пола... Доста голем фрик, ама јас пак мислам дека е само илузија и ништо повеќе. Гледаме едно, а тој прави друго.
Офтопик: А за тоа со процентуалноста со мозоците, не дај боже некој да поседува над 15% од мозокот. Тој човек или ќе треба да се убие, или да се затвори негде, зошто со мозокот ќе прави невидена телекинеза.

Не, човеков што е ѕвер, ѕвер е. Баш татко ми ми кажуваше, го гледал во живо Коперфилд како летал со некоја жена над нив, па после се делел на пола... Доста голем фрик, ама јас пак мислам дека е само илузија и ништо повеќе. Гледаме едно, а тој прави друго.
Офтопик: А за тоа со процентуалноста со мозоците, не дај боже некој да поседува над 15% од мозокот. Тој човек или ќе треба да се убие, или да се затвори негде, зошто со мозокот ќе прави невидена телекинеза.
Ехххх...сеа ити па НЕ..ај види убо размисли остај тој шо прај негледаш дека е паметен никој не забележува ништо???па ако не напиши на јутјуб и види бе...еве ти напиши david copperfield revealed и ете ти..ц ц ц:helou:

da pravi trikovi ama samo trikovi da se razbereme.zatoa sekogas e temno se e nejasno svetlina cad temnica i trista drugi gluposti.toa so lototo vo amerika pak epten evtina prikazna,treba da si bez mozok epten za da poveruvas.ako stvarno moze da gi pogodi brojkite ne ke se zamara so sou da ne zabavuva nas ovde da si trosi vreme,tuku ke gi soberi site igri na sreka i adios mucacas,idam u bolji zivot.mene na um mi doaga nesto so ova tehnikava so hologram deka ja koristi za odredeni trikovi a celosen vpecatok-ne sum vooduseven ama ic.i ovoj serkovo so odi po voda cc,neam zborovi.:tapp:

Да ти кажам за кинескио ѕид??
ај убо гледај ја сенката негова коа ке влезе и пак јави ми се...кажи ми шо си видел
на сенката скоро се се гледа дека тој се крија на дното..па после го носа она и тој излегува..ма ајде бе..и уште на овај да му верувам...

Имаше една анимација и сеа Коперфилд на слика и од доле 6 карти и демек избери една карта глеј го во очи и кликни next и ке ја снема. Тоа стварно снемува ама после приметив дека сите карти се менуваат. :)

Браво за тебе

вчера падна муабет за коперфилд и крис ејнџл... ги барав клиповите кои објануваат како ги прават триковите т.е. како не лажат...ги нема, ги тргнале корисниците од ју тјуб...мамицата нивна..

ИИИИИ по дејвид дејвид...ама овој барем трикови прави и нема дијагноза:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom