Дефиниција

• Креатор на темата Креатор на темата Allita
  • Време на започнување Време на започнување
Личност што ужива на некој начин сексуално да малтретира жени (или мажи) по улицата.
Дефинирај фантазија.

Способност за содавање личности, предмети и настани во својата глава кои се со точно определен изглед и функција, какви што вие посакувате.

ДЕФИНИРАЈ: Фанатизам

Koга одреден идол преминува во слепо следење и фаворизирање кое може да премине во многу агресивно бранење и напаѓање на било какво поинакво мислење.Фанатик е повисоко ниво на фан.

Дефинирај... САФРА...

Состојба кога самиот на себе си сметаш,понесен од моменталната некреативност и немање идеја.Може да се манифестира со напади на агресија или пак бесцелно лутање низ домот.Во најлош случај резултира со самоповредување.
Дефинирај..хаммм...волја

Волја претставува.. чуство на човек.. кога сака да работи, да заврши некоја одредена работа.. и притоа додека ја работи таа работа ја работи.. со мерак...итн...

Дефинирај... Пријателство

edit ова за воља беше
error го нема тој збор во мојот речник :)

па што знам чуство или пак особина на човек да стигне до посакуваниот резултат без оглед на се...

еве за пријателство

хармонија помеѓу две или повеќе особи од двата пола проследено со силни емоции, залагање и помагање еден на друг низ животот, штета што се помалку луѓе ја поседуваат оваа особина... :(

нешто што го има во човековата душа што го движи човека да изврши некоја работа.

дефинирај ми теракота

Не сум сигурна ама мислам дека теракоти се стари предмети , слики и икони изработени од глина
Дефинирај Bake rolls

Ммммммм............тркалезни, крцкави, неодоливи....
дефинирај гужва

guzva, pa mnogu, mnogu luge na edno mesto koi ne mozat da se razminat i po pat i tebe te guraat :(

Definiraj sovrsenstvo

Нешто што луѓето сакаат да веруваат дека постои, а и не треба да постои.
Инаку тоа е нешто безгрешно.

Дефинирај Секс

СЕКС: активност спроведена од двајца припадници најчесто на различен пол, т.е. интеракција помеѓу машки и женски полов орган :)

дефинирај: ДВЕ ТОЧКИ : :)

Интерпункциски знак што служи за набројување енд соу он.

Дефинирај : МУЗИКА

МУЗИКА: уметничка форма на аудио комуникација. уметност која се занимава со точно и хармонично подредување на тонови со цел да се добие една композиција или дело.

дефинирај: дефиниција

...DEFINICIJA:"ne"pishano pravilo za definitivno ogranicheni sledbenici...

Definiraj : LOM.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom