Дефиниција

• Креатор на темата Креатор на темата Allita
  • Време на започнување Време на започнување
DJ e лице кое селектира и пушта музика пред публика
Дефинирај музика

Музиката е израз на страста на човекот која се вгнездува во сечие срце недозволувајќи да се помине ни еден ден без неа!

Дефинирај човек :)

Суштество што оди на две нозе . :baeh:

дефинирај ПЛАТА

Плата е месечен надоместок кој служи како мотивација и како потврда за нешто што го работиш скоро секој ден,кое и не ти е баш најомилена работа.

Дефинирај : Салама

zbir od se losho vo zivotnoto dali svinja kokoska ili neshto nedefinirano megjutoa dobar dodatok vo sekoj sendvich

definiraj pernica

Меко, удобно и ти ја мрси косата :tapp:

Восок

Восокот служи за правеќе свеќи

Дефинирај клуч

клуч - тоа е објект најчесто метален со кој со едно или повеќе свртувања во клучалката се блокира отворање на врата.

дефинирај ми Мамелук (Мамулук)

Мамелук е војник-роб кој бил исламизиран и служел на исламските калифати во средниот век...АФАИК

Дефинирај форум

Форум е место во кое Mind in Motion ги увежбуват своите спамерски техники

Дефинирај Мастика

Мастика е алкохолен пијалок, и е објект кој цело време го џвакаш :D

дефинирај гума

Гума е нешто што колку и да го тегнеш па ќе ти се врати у фаца.Има навика да пукне и да се дупне,шо праи големи проблеми.

Дефинирај ... Трава...

Психо-физички деструктивно дејство (за некои), Опуштачко-релаксирачки (за други), расте од земја (па нагоре и нагоре) се додека некој не ја собере и исуши! :) ЗЕЛЕНА Е ! :)

Дефинирај: ХЕМОРОИД

Хемороид е нешо досадно кое нон-стоп те замара на г'зот.дефинирај-битанга

битанга... битангСКО се однесува, битангСКИ зборува, битангСКИ се облекува, а всушност е најголем расипник и антипатичен простак! :)

ДЕФИНИРАЈ: манијак

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom