Dedicated For Life

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
Абе две теми има за DFL или ми се чини...? :uvo:
Добро забележување.
Еве ги споив, затоа малку е изгубен континуитетот во постовите кои активно се пишуваат овие неколку денови.

Let the metal flow, let the discussion continue \m/

Не ти се чини 2 теми има...

Модератор да ги спои

И joki имаш поддршка од мене за да се качиш , типката која ја пееше Forever Gone имаше супер вокал:)

Споено.
п.с. Јоки коа ќе доаѓаш накај Скопје пак, пиши ми ПП или нешо слично.

Не ти се чини 2 теми има...

Модератор да ги спои

И joki имаш поддршка од мене за да се качиш , типката која ја пееше Forever Gone имаше супер вокал:)
:D
That was me BliND :) Данке :)
Иначе, спотовите ДфЛовски се без конкуренција едни од најдобрите на Балканот (без разлика на жанрот). Психо си го има фатено редот, па како технички така и идејно спотовите царуваат :)

:D
That was me BliND :) Данке :)
Иначе, спотовите ДфЛовски се без конкуренција едни од најдобрите на Балканот (без разлика на жанрот). Психо си го има фатено редот, па како технички така и идејно спотовите царуваат :)
Ти беше ??:) :vozbud: Одлично отпеа !! :) Секоја чест !

Јоки нема три чисти од пеење.....

а Дфл се позери, нели Јоки?:P

Никоwа, DIE! :D
Туку, шо ме провоцираш кога и ти ги љубиш бе? :) :) :)

Без закани ќе ве молам...:)

Не ги сакам, али не ни плукам по нив, едноставно ми се океј и се еден од нај профи бендви кај нас, едноставно е...

Абе вие сите што слушате Дедикејтед фор лајф сте скренале од ум. Овие се ненормални и наркомани, плус се луѓе без талент, дури ни гитара не знаат да свират а пошто со нив не сакал да се дружи ниеден пејач нашле некој кој шо само ќе урла на сцена и ќе ти се чини дека повраќа. Плус се фејкери, видете ги низ европа какви групи има, нека видат како се праи тоа, па после тука нека продаваат метал.

А па текстот, све нешто ножеви, умирање, глупости, ако е тоа музика ја ќе се фрлам од мост. Овие треба да се обесат на плоштад пошто се срам за држвата. А чим и толку све околу умирање им се врти работава, не знам зашо не се убијат едноставно. Па уште и спотови праеле. Лелеле...

п.с. Да видите како изгледате на темава некои од вас: http://forum.kajgana.com//showthread.php?t=29263 Извинете за офтопикот. :oftopic:

Абе вие сите што слушате Дедикејтед фор лајф сте скренале од ум. Овие се ненормални и наркомани, плус се луѓе без талент, дури ни гитара не знаат да свират а пошто со нив не сакал да се дружи ниеден пејач нашле некој кој шо само ќе урла на сцена и ќе ти се чини дека повраќа. Плус се фејкери, видете ги низ европа какви групи има, нека видат како се праи тоа, па после тука нека продаваат метал.

А па текстот, све нешто ножеви, умирање, глупости, ако е тоа музика ја ќе се фрлам од мост. Овие треба да се обесат на плоштад пошто се срам за држвата. А чим и толку све околу умирање им се врти работава, не знам зашо не се убијат едноставно. Па уште и спотови праеле. Лелеле...

п.с. Да видите како изгледате на темава некои од вас: http://forum.kajgana.com//showthread.php?t=29263 Извинете за офтопикот. :oftopic:

Ќе се согласев да беше вистинито , ама текстовите не им се тоа , музиката им е металкор чија оригинална намена е фрлање од мост а Психо е еден од најквалитетните режисери на спотови во Македонија.:back:

:icon_mrgr Каков човек си ти, неверојатно.

Значи ти одлучуваш што е вистинито а што не е. Знаев дека владата не го контролира македонското судство, it was a blind man. Абе брат, озбилно те прашувам, ова смислено ми го пишуваш или само за да се зафркаваш со мене? :toe:

Сериозно сеа, ДФЛ се сосема океј, не се мој стил али дефинитвно ги поштуем како уметници. Ама не можам да разберам како можеш ми кажешмузиката им е незнам што и е наменета за нешто и тоа да биде во ред, а овој другиов кој го напаѓаш со сто постови да ми кажеш дека не смее да напише текст за нешто друго во негов поинаков стил.
Извини што ќе ти го напишам ова, ама, ти или си толку многу прост што не можеш да разграничиш стил од стил, или си со чудна смисла за хумор и уживаш во правењето будала од себе.
Толку од мене на темава, само докажував поента, не ми реплицирај тука, ако сакаш, на профил си добредојден.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom