Dedicated For Life

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.488
Поени од реакции
7.981
Абе две теми има за DFL или ми се чини...? :uvo:
Добро забележување.
Еве ги споив, затоа малку е изгубен континуитетот во постовите кои активно се пишуваат овие неколку денови.

Let the metal flow, let the discussion continue \m/

Не ти се чини 2 теми има...

Модератор да ги спои

И joki имаш поддршка од мене за да се качиш , типката која ја пееше Forever Gone имаше супер вокал:)
Споено.
п.с. Јоки коа ќе доаѓаш накај Скопје пак, пиши ми ПП или нешо слично.

joki

Погана Паганка
Член од
1 февруари 2006
Мислења
1.054
Поени од реакции
16
Не ти се чини 2 теми има...

Модератор да ги спои

И joki имаш поддршка од мене за да се качиш , типката која ја пееше Forever Gone имаше супер вокал:)
:D
That was me BliND :) Данке :)
Иначе, спотовите ДфЛовски се без конкуренција едни од најдобрите на Балканот (без разлика на жанрот). Психо си го има фатено редот, па како технички така и идејно спотовите царуваат :)

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
:D
That was me BliND :) Данке :)
Иначе, спотовите ДфЛовски се без конкуренција едни од најдобрите на Балканот (без разлика на жанрот). Психо си го има фатено редот, па како технички така и идејно спотовите царуваат :)
Ти беше ??:) :vozbud: Одлично отпеа !! :) Секоја чест !

Член од
13 мај 2008
Мислења
114
Поени од реакции
4
Јоки нема три чисти од пеење.....

а Дфл се позери, нели Јоки?:P

joki

Погана Паганка
Член од
1 февруари 2006
Мислења
1.054
Поени од реакции
16
Никоwа, DIE! :D
Туку, шо ме провоцираш кога и ти ги љубиш бе? :) :) :)

Член од
13 мај 2008
Мислења
114
Поени од реакции
4
Без закани ќе ве молам...:)

Не ги сакам, али не ни плукам по нив, едноставно ми се океј и се еден од нај профи бендви кај нас, едноставно е...

J

JOEY JORDISON

Гостин
ДФЛ КИНАТ :vozbud::vozbud::vozbud:НЕМА Што повеќе да се каже

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Абе вие сите што слушате Дедикејтед фор лајф сте скренале од ум. Овие се ненормални и наркомани, плус се луѓе без талент, дури ни гитара не знаат да свират а пошто со нив не сакал да се дружи ниеден пејач нашле некој кој шо само ќе урла на сцена и ќе ти се чини дека повраќа. Плус се фејкери, видете ги низ европа какви групи има, нека видат како се праи тоа, па после тука нека продаваат метал.

А па текстот, све нешто ножеви, умирање, глупости, ако е тоа музика ја ќе се фрлам од мост. Овие треба да се обесат на плоштад пошто се срам за држвата. А чим и толку све околу умирање им се врти работава, не знам зашо не се убијат едноставно. Па уште и спотови праеле. Лелеле...

п.с. Да видите како изгледате на темава некои од вас: http://forum.kajgana.com//showthread.php?t=29263 Извинете за офтопикот. :eek:ftopic:

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Абе вие сите што слушате Дедикејтед фор лајф сте скренале од ум. Овие се ненормални и наркомани, плус се луѓе без талент, дури ни гитара не знаат да свират а пошто со нив не сакал да се дружи ниеден пејач нашле некој кој шо само ќе урла на сцена и ќе ти се чини дека повраќа. Плус се фејкери, видете ги низ европа какви групи има, нека видат како се праи тоа, па после тука нека продаваат метал.

А па текстот, све нешто ножеви, умирање, глупости, ако е тоа музика ја ќе се фрлам од мост. Овие треба да се обесат на плоштад пошто се срам за држвата. А чим и толку све околу умирање им се врти работава, не знам зашо не се убијат едноставно. Па уште и спотови праеле. Лелеле...

п.с. Да видите како изгледате на темава некои од вас: http://forum.kajgana.com//showthread.php?t=29263 Извинете за офтопикот. :eek:ftopic:
Ќе се согласев да беше вистинито , ама текстовите не им се тоа , музиката им е металкор чија оригинална намена е фрлање од мост а Психо е еден од најквалитетните режисери на спотови во Македонија.:back:

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
:icon_mrgr Каков човек си ти, неверојатно.

Значи ти одлучуваш што е вистинито а што не е. Знаев дека владата не го контролира македонското судство, it was a blind man. Абе брат, озбилно те прашувам, ова смислено ми го пишуваш или само за да се зафркаваш со мене? :toe:

Сериозно сеа, ДФЛ се сосема океј, не се мој стил али дефинитвно ги поштуем како уметници. Ама не можам да разберам како можеш ми кажешмузиката им е незнам што и е наменета за нешто и тоа да биде во ред, а овој другиов кој го напаѓаш со сто постови да ми кажеш дека не смее да напише текст за нешто друго во негов поинаков стил.
Извини што ќе ти го напишам ова, ама, ти или си толку многу прост што не можеш да разграничиш стил од стил, или си со чудна смисла за хумор и уживаш во правењето будала од себе.
Толку од мене на темава, само докажував поента, не ми реплицирај тука, ако сакаш, на профил си добредојден.

Kajgana Shop

На врв Bottom