Dedicated For Life

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Dedicated For Life -Македонски Метал бенд

Што мислите за Dedicated For Life ?? Според мене , музиката им е топ, вокалите им се супер , а спотовите им се нешто невидено =]

Најбоље бенд у нашава мала Македонија..
А кое е вашето мислење.. =] ?

U

UnholY

Гостин
Дека се најдобар метал бенд во Македонија,е твое мислење ама според многумина други не е .....Нема во Македонија само 5 метал бенда па врз основа на тоа шо викаш дека музиката им е топ и вокалите им се супер треба да бидат најдобар метал бенд тука....
Лично ја не ги сакам нив, отсекогаш не сум ги сакал некако ми се антипатични,а и не ми се свиѓа нивниот имиџ....
Не дека не се добри,напротив одлични се ама тоа не ги прави и најдобри....

Mesaja

Dot.
Член од
14 јуни 2005
Мислења
5.532
Поени од реакции
16
Праиме муабет за македонските At the gates?
Веќе видено е се у овој бенд, монотоно е веќе станато, пројде тоа шведското...

Иначе има ваква тема...

Петра П.

насмевка
Член од
16 јануари 2008
Мислења
2.724
Поени од реакции
6.297
Dedicated for life!!!!!!!
Deckive gi imam slusano dva tri pati vo zivo ko ke idat vo prilep na svirki!
Muzikata epten me bendisuva bas onaka mozat da napravat atmosverakoja odgovara na ona sto tie go sozdavaat!!!!!!
mozebi ima i mnogu drugi metal mak bendovi no od tie sto gi imam slusano dosega Dedicated for life mi imaat ostaveno najdobar vpecatok!!!!!
zasega!!!!!!:smir:

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
Кај која женска не остаиле впечаток? Баш таков бенд се, по кого трчаат жени. А тоа не ми се свиѓа баш, ама кој ме пита мене.

Тачно, ептен досаден бенд. Најтрендито они го поседуваат у секој нивни аспект на имиџ и музикалност. А коа збориме за вокали, немој случајно да ги ставате во категорија на добри метал вокали.

Fallen`Angel

Im Gotham's Reckoning
Член од
26 мај 2007
Мислења
5.658
Поени од реакции
75
Еднаш ги гледав у живо .. тој пеачот се движеше како Робокап :pos: .. од песните само Forever Gone ми се свиѓа .. све друго е шит !

samantha

who's tha boss?
Член од
16 октомври 2007
Мислења
196
Поени од реакции
1
Ej DFL ..Se e super so muzikata ama kako sto veke napomenaa vec videno i baska koga Psiho ke pocne kao da pee..toa e kraj na zurkata!

MSV

Член од
24 март 2005
Мислења
2.423
Поени од реакции
38
Dfl се трибјут бенд кој побркал неколку стфари...
Тоа секако, неизбежно е да има големо влијание на луѓето со оштетен слух (после новиот спот, и тие со оштетен вид) кои се побркуваат до тој степен, па почињаат да зборат како дфл се добри или незнам какви се ти не измислици...
Абе на тоа спотот, побогу, неможеле ниту со креон да се намачкаат покреативно! Тапа!:pipi:

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Лол, ајде, ајде... Не пишувајте ништо лошо, па наши се треба барем респекат да им се даде:)
РОФЛ
Иначе, интересни се на сцена бе, онака, весело... И тука завршува се. Далеку од најдобри, далеку од најкреативни, далеку од најзабавни.
И да, женско сум, и други не верувале па провериле. ЛОЛ! Чисто зашто не ми се свиѓаат и покрај мојот пол.

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
Јас знам само дека на почетокот кога се формираше, другар мој од основно им свиреше гитара, ама за неполна година ги напушти.
Можеби може некој да ми каже што направил другар ми, дали е сега во некој бенд или сл. А да станува збор за Џоле на времето познат и под никот под кој играше кантер Underdog

Kajgana Shop

На врв Bottom