ДЕЧКО МИ Е КОЊ!!!

• Креатор на темата Креатор на темата Ma Jas Be
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ууууу фала на комплимент, а....дали ти знаеш кој е Фројд???
Зашто, со претходниов пост имам впечаток дека сакаше да ме навредиш а уствари ми даде комплимент.

Не бе. Се праи саркастична. Глеј и го потписот. Демек сарказам навредува нешто ау.

Се раѓа еден мал идиот како ти.
јас идиот?
ајде малку види си ги темите првата ти е како да ги разведам мајка ми од татко ми втората жена молер и сега третата е ДЕЧКО МИ Е КОЊ со кој памет ги правеше овие теми дали помисли барем еднаш каков саир може да има на вакви теми ти си била бетер и од дечко ти само што тај дечко ти е дресиран со повеќе памет од тебе а ти имаш помалку памет од дечко ти.

Third-party-facepalm.jpg

Па богами со ваков памет треба да си задоволна и коњ кога си нашла за дечко...многу ти е тоа,така да гледај да не го изгубиш.

"Коњ" и "жена" интересна комбинација во секој случај.

Иронијата на темава почна и да се шири низ facebook.

Дечкоти го сметаш за коњ затоа што неможеш да најдеш ништо подобро. Всушност, кој нормален тип би одел со искомплексирана глупава девојка која отвора вакви теми со надеж дека ќе добие поддршка за нејзината дрскост и нискоинтелектуалност.

Ти си типична маалска дупка, каде што кој пројде плука во неа, и некогаш по некој несреќник ќе се сопне во неа и ќе уцапа во целото тоа купче шлајм.

Те молам поштеди не...

Сега сум веќе сигурен. Се праи саркастична, демек така изгледа паметна. Душичка таа...

Ти си најпаметниот од сите тука. Сите скриени намери, завери, кодови, успеваш да ги разоткриеш. Браво.(y)

Ти си најпаметниот од сите тука. Сите скриени намери, завери, кодови, успеваш да ги разоткриеш. Браво.(y)
Девојко сваќаш ли дека ти си по глупа и од коњ ако не сваќаш треба ли да ти нацртам?

А ти си па, папараззи на коњите. Смири се дечко, со секој пост сам себеси се симнуваш од ниско на пониско ниво.
а ти со секоја тема се повеќе влегуваш во кал.

хаха а баш почнаа да ми недостигаат вакви теми... одличен тајминг

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom