B
black angel
Гостин
ne e vazno dali e golemo ili malo deteto sekoj razvod e bolen.site ti vikaat drzise na strana neka ne te interesira toa gledaj se sebesi itn.no se te doveduva do stepen na ludilo ja probav na milion nacini da se resam sebesi no me spasi drugarka mi ina4e gotova bev.i bas vo tie momenti nikoj ne e tuka za tebe koa ti e najtesko....
boli do ludilo,i ednostavno se obiduvas na bilo koj nacina da izbegas od situacijata i vo toj moment gi napraviv najgolemite gluposti.si vikav :i'm not good enough sto vo toj period mi stana omilena izreka za zal.koga ke me prasaa kako se custvuvam nemav zborovi.vo skolo stanav katastrofa mi se unisti godinata site sitnici sto trebaa da me raduvaat se unistuvaa sami na krajot i nisto ne mi bese vredno da ziveam.
ni sega ne e nisto podobro uste ja imam taa bolka i toa stadanje i nikogas nema da zaboravam sto se slucuvase i sto se slucuva i ponatamu uste ne mozam da se oporavam od toa uste mi naviraat slozi i mi e uzasno tesko....
nikoj ne bi trebalo da ja napravi greskata koja jas ja napraviv,posegnav po losite raboti i po svojot zivot koj sakav da go unistam.na kraj svativ nikoj ne e povreden od mene i mojot zivot....
boli do ludilo,i ednostavno se obiduvas na bilo koj nacina da izbegas od situacijata i vo toj moment gi napraviv najgolemite gluposti.si vikav :i'm not good enough sto vo toj period mi stana omilena izreka za zal.koga ke me prasaa kako se custvuvam nemav zborovi.vo skolo stanav katastrofa mi se unisti godinata site sitnici sto trebaa da me raduvaat se unistuvaa sami na krajot i nisto ne mi bese vredno da ziveam.
ni sega ne e nisto podobro uste ja imam taa bolka i toa stadanje i nikogas nema da zaboravam sto se slucuvase i sto se slucuva i ponatamu uste ne mozam da se oporavam od toa uste mi naviraat slozi i mi e uzasno tesko....nikoj ne bi trebalo da ja napravi greskata koja jas ja napraviv,posegnav po losite raboti i po svojot zivot koj sakav da go unistam.na kraj svativ nikoj ne e povreden od mene i mojot zivot....

..Немам слушнато од него ни збор, едноставно кажано од него немам никакви убавини..Само лоши моменти..и верувате многу е тешко кога ке слушаш другарките како зборат за татко им.. а ти само ке слушаш, ќутиш и ке си копнееш по нешто што го немаш.. Затоа ..подобро да се разведат порано пошо шо поранотолку подобро за детето да не ги гледа расправиите и малтартирањата пошо после сликите од минатото ке влијаат врз него... ( Апрувед )