dantemkd
demon hunter
царе никој не рече дека е лоша ама завршена е нема за што да се зборува@Srcee ја догледа?
Абе немојте death note со последен пост пред 5 месеци ффс...
Оваа маестралност треба да биде повеќе гледана.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
царе никој не рече дека е лоша ама завршена е нема за што да се зборува@Srcee ја догледа?
@Srcee ја догледа?
@Srcee ја догледа?
Колку сезони има? Колку епизоди, и колку траат. По завршување на Attack on Titan си барам друго аниме.
Same here,и мене тој шо ми досадваше го натерав да го изгледа death note,а цело време ми вика бебе едно оди порасни,и сеа од ко го догледа убо му беше ама не сака да признај.Другар ми ме замараше дека гледање аниме е за мали деца..
Го натерав да почне со Деатх ноте за 4 дена го изгледа и фала ми рече хахха.![]()
Моментално гледам Death Note,имам уште седум-осум епизоди, ама некако изгубив желба да го глеам откога умре L.Стварно немаше смисла.
епа зависи од човекот мене ми е досадно да побетат протагонистите Death Note го сакам баш за тоаМоментално гледам Death Note,имам уште седум-осум епизоди, ама некако изгубив желба да го глеам откога умре L.Стварно немаше смисла.