Daydreaming

Мозокот ми е нон-стоп на пасење :pos: Што и да правам едноставно можам у секој момент да се замислам, да избегам од реалноста и ако некој не ме прекине ми се чини така би можела да седам со часови. А во случај да не ми иде, само да земам книга, да ставам пред мене божем учам и толку е, одлетав.

обожавам да го правам тоа додека сум во кола,или автобус,секој погоден момент,се внесувам толку многу,што може и да не чујам кога некој ќе ми прозбори,не знам дали чини или не,али тогаш сум in my perfect little world и не сакам никој да ми пречи!:pipi:

Ах то вообичаено ми е да забегам негде со умот, особено на школо на некој посебно досаден час си прам филмој во глава :devojce:

Daydreaming - највеќе у школо... Ама и на мнооогу други места,или подобро кажано секогаш кога ќе ми се пруѓи прилика... Имам обичај и да го "преспијам" цел ден ( најчесто у викенд )

***freak*** напиша:
Daydreaming - највеќе у школо... Ама и на мнооогу други места,или подобро кажано секогаш кога ќе ми се пруѓи прилика... Имам обичај и да го "преспијам" цел ден ( најчесто у викенд )
normalno :P

Ohooooooo non-stop "sonuvam". Filmanje do besvest, samo uste edno scenario da napisam :)

Ауфф да...многу често ми се дешава да ми залета мозокот на друго место и тоа најчесто кога сум во школо или кога треба да учам.Си правам филмчиња, си замислувам што би било ако некои работи не се десеа, се сеќавам на некои убави моменти, размислувам за се и сешто..

Нормално дека си одлетувам некаде со мозокот!Па зарем има некој кој не практикува daydream(немав посоодветен израз:))Не бирам место или пригода,некогаш едноставно се случува сакала или не.Најчесто размислувам каде ќе излезам вечерта,што ке облечам,со кој ќе одам и ред други работи.Всушност сонувањето со отворени очи е ни покажува што сакаме и кон што копнееме:toe:

Veruj postojano! Dodeka sum vo skolo, dodeka "ucam" dok su vo kenef, dodeka samo lezam i zjpam vo plafonot, dodeka se setam sama(a cesto mi se desava, togas najubavo si sonuvam, i frlam se sto nettreba vo recycle bin). Sekogas, skoro sekogas sonuvam so orvoreni oci. Pametot go teram vo sekoj mozen del na ona vcerasnoto. Go analiziram sekoj najmal detal, sekoj razgovor i zbor sto sum go kazala i sto mi bil kazan. Dodeka taka zjapam vo plafon mi doagaat stari misli, i si razmisluvam kade i sto sum zgresila. Dok sedam u WC, mnogu si fantaziram a koga se setam letam sekadee.

на школо обавезно ама и на други места кога ми е досадно :)

Не, немам време ни за ноќно сонување, легнувам, заспивам во рок од 2 минути ... за дневно, па и да не памтам дека сум „забегала„ :toe:

mmmmmm...ne mozam a da ne odletam so mislite na nekoe poubavo mesto...
sekako....si pravam razni fantazii :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom