David Icke

Член од
4 февруари 2012
Мислења
142
Поени од реакции
51
Edinstveno sto ne go postuvam David Icke e toa sto siri strav, iako ima dosta vistni vo negovite prikazni ne nudi nikakvo resenie osven strav i omraza. I samite illuminati celta im e da bideme nasteluvani na strav,omraza odnosno niska frekfencija bez razlika kogo ke mrazmime oni se slozuvaat i niv da gi mrazime samo da se siri taa energija-emocija za polesna kontrola nad site nas.

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
demon11 - Aко некој ме предупредува дека имам дупка напред, да тргнам превез од очи и заобиколам пат, тогаш тоа страв ли е, или предупредување?

Нема сигурно да чекам он да ме спасува. Доволно е што информира, а ние што ќе направиме, зависи исклучиво од нас самите.

Amaterasu

123123113
Член од
17 април 2012
Мислења
1.207
Поени од реакции
1.237
Ја читав темава некое време, посебно интересна ми беше теоријата за рептилите. Особено во делот кога прочитав дека рептилите правеле сатанистички обреди? Може некој да го објасни ова?

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Ја читав темава некое време, посебно интересна ми беше теоријата за рептилите. Особено во делот кога прочитав дека рептилите правеле сатанистички обреди? Може некој да го објасни ова?
Не верувај во се што ќе прочиташ овде, најдобро слушни го Ајк како го објаснува тоа...

Windfucker

Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Ајк го објаснува многу лошо. Не е баш за препорачување.
Не те разбирам, ја објаснува лошо теоријата на овој клип или општо кажуваш? Ако е за овој клип тогаш постирај посоодветен, ако се работи како тоа тој генерално ја формулира рептилската теорија тогаш не те разбирам. Темава е Дејвид Ајк и овде ги валоризираме неговите мислења, не е темата Шкорпион да ги обработуваме твоите видување кон теоријата.

Amaterasu

123123113
Член од
17 април 2012
Мислења
1.207
Поени од реакции
1.237
Интересна приказна, која според мене нема доволно докази за да биде вистинита...Иначе гледам дека човекот зборува за системот во кој живееме, кој не затупува и не ни дозволува да ги искористиме сите свои квалитети, па се прашувам за сите оние кои не го сакаат системот, на кој начин би требал човекот да живее? Некој поназад спомна дека енергијата требала да биде бесплатна, храната и така натаму. А што би се случувало кога тоа би било реалност? Би настанал хаос, никој не би сакал да работи, секој би трошел онолку колку што може, а не онолку колку што му треба, ако системот не е тука да ја одржува контролата врз луѓето, тогаш би настанала анархија. А за тоа дека "рептилите" се бесчувствители и сурови... Луѓето на власт едноставно мораат да бидат такви за да го зачуваат системот кој не одржвува во живот. Едноставно неможеш да им помогнеш на сите и многу е лесно тоа да се коментира од наша страна ( на обични луѓе кои никогаш не сме почувстувале како е да бидеш на таква позиција ). Сите го мразат "системот" и укажувуаат на неговите мани, но никој не соодветна реална алтернатива.

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Не те разбирам, ја објаснува лошо теоријата на овој клип или општо кажуваш? Ако е за овој клип тогаш постирај посоодветен, ако се работи како тоа тој генерално ја формулира рептилската теорија тогаш не те разбирам. Темава е Дејвид Ајк и овде ги валоризираме неговите мислења, не е темата Шкорпион да ги обработуваме твоите видување кон теоријата.
Го објаснува лошо затоа што е second hand сведоштво. Ја има исфилувано теоријата во нешто што не кореспондира со оригиналот. Проблемот е што сите мислат дека он оригинално и прв ја започнува таа теорија и заговор, и најчесто како извор него го цитираат. Членот погоре рече дека го интересирало теоријата за рептилите, и осетив потреба да потенцирам дека не е баш лајабилна неговата теорија, ако го интересираат рептилоидите и теориите околу нив. Тоа е се. Последниот дел од постот не ти беше потребен.

Windfucker

Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Го објаснува лошо затоа што е second hand сведоштво. Ја има исфилувано теоријата во нешто што не кореспондира со оригиналот. Проблемот е што сите мислат дека он оригинално и прв ја започнува таа теорија и заговор, и најчесто како извор него го цитираат. Членот погоре рече дека го интересирало теоријата за рептилите, и осетив потреба да потенцирам дека не е баш лајабилна неговата теорија, ако го интересираат рептилоидите и теориите околу нив. Тоа е се. Последниот дел од постот не ти беше потребен.
Океј пренеси искуства од други теоритичари на завери во врска со таа теорија, заинтересирам сум да ги слушнам.
Можи не беше потребен, ама сакам да се скарам со некого...:P

M

Muranyi

Гостин
Што се случи со предвидувањата на Ајк за терористички напад во Лондон за време на ЛОИ?:cautious:

Член од
4 февруари 2012
Мислења
142
Поени од реакции
51
Што се случи со предвидувањата на Ајк за терористички напад во Лондон за време на ЛОИ?:cautious:
Gi zaebaa site sto predviduvaat:))) illuminati game plan
--- надополнето: 18 август 2012 во 21:01 ---
Nemojte da koristite telepatija kupeti si Iphone za komunikacija :)

M

Muranyi

Гостин
Gi zaebaa site sto predviduvaat:))) illuminati game plan
--- надополнето: 18 август 2012 во 21:01 ---
Nemojte da koristite telepatija kupeti si Iphone za komunikacija :)
Ако те разбрав,сакаш да кажеш дека тоа предвидување како гласина го рашириле Илуминатите?Мора и Ајк да е нивен слуга,зашто сето тоа мислам дека од него започна.
Втората реченица ама па ич не разбирам што ти значи.

Член од
4 февруари 2012
Мислења
142
Поени од реакции
51
Ако те разбрав,сакаш да кажеш дека тоа предвидување како гласина го рашириле Илуминатите?Мора и Ајк да е нивен слуга,зашто сето тоа мислам дека од него започна.
Втората реченица ама па ич не разбирам што ти значи.[/quote
Ne samo ajk site nie sme nivni slugi-robovi, rabotis za da gi kupis nivnite produkti i nivnata energija. Ajk ne e nivni sluga u prava smisla na zborot samo niv gi istrazuva kako i mnogu drugi, ustvari nivnata igra e predhodno prikazana vo holivudski stil, na film pa u stvarnost. Vtorata recenica mi bese zborot deka covekovite sposobnosti se skrateni do maksimum kako telepatijata i sl.
--- надополнето: 19 август 2012 во 00:23 ---
Moe mislenje za olimpiskite igri sto ne se sluci nisto e toa sto javnosta e premnogu informirana za nivnite igri odnapred. london bese vo strav poradi tie igri posetenosta bese premnogu mala itn.
No sepak e ova moe mislenje, valjda e smeneta taktikata na igrata...

Human

Explorer
Член од
10 октомври 2009
Мислења
12.394
Поени од реакции
5.021
--- надополнето: 19 август 2012 во 00:23 ---
Moe mislenje za olimpiskite igri sto ne se sluci nisto e toa sto javnosta e premnogu informirana za nivnite igri odnapred. london bese vo strav poradi tie igri posetenosta bese premnogu mala itn.
No sepak e ova moe mislenje, valjda e smeneta taktikata na igrata...
Ги откри...

Kajgana Shop

На врв Bottom