David Guetta @ Метрополис Арена - 9.5.2010

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
абе еве ја зашто не би се чудел да е цена 1000ка , па кој сака нека го носи.

еве кокс го нозеле иста компанија али кокс го слушаат определен тип луге.. т.е на журка ке дојдат само оние што го слушаат а тој број неможе да се рамња со гетта зашто го слушаат од 5 до 55 и не верувам дека ке биде пуно и да биде 1000ка карта ( пред да почнете да кењате.. не реков дека е боље од кокс.. само дека повеке го слушаат :) ) по искомерцијализиран е.. е то

Можеби не бил толку популарен меѓу позерите, ама типот си напуни минимум 7.000 луѓе кои навистина го слушаат. Картата тогаш и да беше 1000ка пак ќе беше преполно, а за Гејта ако лупнат 1000 голем број на луѓе ќе кажат, абе ови не се нормални, не давам 1000, многу ми се, за тие пари во кафана ќе се напраам стуб 2 викенда по ред, и нема да отидат. :)

Јас ќе одам на типацов,ако е до 1000ка.

Јас идам у секој случај.Вреди да се присуствува на овој евент,нормално ако слушаш клубска музика,макар и да не е твој стил.журка плус у животот со добар dj.

П.с. али едвај чекам 24 април Colosseum Gareth Emery!!!!!:vozbud::vozbud:

ај доста кењате и филозофирате, колку и да биде карта ке биде гс преку глава. ај поз

Ок, значи не знам зошто на никој не му се верува дека ќе дојде. Еве денес пишува и во Вест, пишува и во утрешниот Дневник, така да и ако ова не ви е веродостоен извор, не знам што да ви кажам. :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom