Dark Souls

• Креатор на темата Креатор на темата wot
  • Време на започнување Време на започнување
Нажалост, стигнав до Nightmare of Mensis. Го мрзам местово. Се мислам само да го протрчам до босот и да го скокнам колку толку.
Speking of hated places...

Мои најомразени места/локации:

DS1- Blighttown
1601817822143.png
The Catacombs
1601817922693.png

DS2- The Pit (Grave of Saints, The Gutter, Black Gulch)
1601818240553.png1601818158794.png1601818196702.png
1601824117968.png
Shaded Woods (The Mist)
1601818488969.png
DS3- Catacombs of Carthus
1601823519872.png
Irithyll Dungeon
1601823952239.png

Attachments

• 1601818278500.png
    1601818278500.png
    49 KB · Прегледи: 2
Последно уредено:
Нажалост, стигнав до Nightmare of Mensis. Го мрзам местово. Се мислам само да го протрчам до босот и да го скокнам колку толку.
Дур влезеш во замокот препорачливо е да ги претрчаш сите. отпосле можеш полесно да се справиш со тие. При крај си, очекувам твое мислење за играта.

Дур влезеш во замокот препорачливо е да ги претрчаш сите. отпосле можеш полесно да се справиш со тие. При крај си, очекувам твое мислење за играта.
Ја иам играно претходно. Сега пак и се пуштив пошто @wot ја имаше на акаунт па ми беше ептен тука и неможев да не ја изиграм. Играта е топ! Доколку би ги рангирал би идел секиро - блодборне/дс3 - дс1 - дс2. Демон соулс здравје на пс5 ќе ја изиграм кога ќе и дојде редот.
Speking of hated places...

Мои најомразени места/локации:

DS1- Blighttown The Catacombs

DS2- The Pit (Grave of Saints, The Gutter, Black Gulch) Shaded Woods (The Mist) DS3- Catacombs of Carthus Irithyll Dungeon
Blighttown.... Леле ужаси. Коса сум си кубел.

Последно уредено:
Ја иам играно претходно. Сега пак и се пуштив пошто @wot ја имаше на акаунт па ми беше ептен тука и неможев да не ја изиграм. Играта е топ! Доколку би ги рангирал би идел секиро - блодборне/дс3 - дс1 - дс2. Демон соулс здравје на пс5 ќе ја изиграм кога ќе и дојде редот.
Blighttown.... Леле ужаси. Коса сум си кубел.
Дефинитивно најомразена Irithyll Dungeon, со тоа бабите што ти редуцираат HP.
Но и областите in The Pit исто така ме тераа да скршам конфигурација.

Ne bidete tolku hype za demon soul, fromsoft nema nisto so rimejkot.
Овој римејк е целосно на Блупоинт, но секако се во контакт со ФромСофтвер за консултирање (што, каде, зошто, кога...). Инаку добро си ја вршеа работата со римастерите на Uncharted 1-3 и особено Shadow of the Colossus.

Ќе видиме што ќе бидне.

Инаку падна и миколаш. Тераме нагоре накај бебиситерката.
После Герман имаш уште еден, скриен бос. Верувам си запознаен како да "активираш". Незнам ги најде ли Moon Rune и Living String во тој замок :)

и секако една приспивна од доилката - Mergo's Wet Nurse

Овој римејк е целосно на Блупоинт, но секако се во контакт со ФромСофтвер за консултирање (што, каде, зошто, кога...). Инаку добро си ја вршеа работата со римастерите на Uncharted 1-3 и особено Shadow of the Colossus.

После Герман имаш уште еден, скриен бос. Верувам си запознаен како да "активираш". Незнам ги најде ли Moon Rune и Living String во тој замок :)

и секако една приспивна од доилката - Mergo's Wet Nurse

Овој пат не идам по тој крај. Незнам само дали да го заменам герман или да го дочекам утрото. Валда ќе седнам у количката.

Од сите мене некако најинтересен ми беше кога ќе се разбудиш утрото, инаку ги минав сите, ја правев платинум. Ако сакаш уште Бладборн а бидејќи е скапо уште ДЛЦ-то пробај ги Chalice Dungeon, сите се доста слични една на друга но барем имаш по некој нов бос за тепање.

Omilen boss od sekiro. :love:

Ali pocekaj, ke se vratis pak na postot.
Прва фаза .. така-така, ама втора-
tenor.gif

Од сите мене некако најинтересен ми беше кога ќе се разбудиш утрото, инаку ги минав сите, ја правев платинум. Ако сакаш уште Бладборн а бидејќи е скапо уште ДЛЦ-то пробај ги Chalice Dungeon, сите се доста слични една на друга но барем имаш по некој нов бос за тепање.
Ја истепав тогаш невестата таму. Мислам толку беа. Таа као задња со златно трофејче. Али не ми текнуе баш. Може и сум грешка.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom