Брат он не и кажа на Карен дека е ДД заради пичка туку заради тоа што ги уништи односите со неа и Фоги, апсолутно се дистанцираше од нив двајца и ги држеше во мрак. Плот твистот со Блексмит мислам дека го направија за наредниве сезони што следуваат, сигурен сум дека ќе го вметнат со оглед на тоа колку е комплексен универзумов на Марвел. Делот со болницата да, беше предолг можеше пократко. А нинџиве што да кажам, и во стрипови не се баш импресивни ама ме заинтригира со крајов како ќе го скоцкаат во наредни сезони. А за Фиск не знам што се чудиш, секој затвор е корумпиран, а Фиск како негативец и општо како лик е познат на ваков начин да користи ситуации и да доаѓа на сила, затоа е Кингпин, мене ми се допадна што и он се враќа во игра на некој начин, полека ама сигурно. И друго со кое се согласувам со тебе е делот за Карен, преголема минутажа доби, можеше повеќе време да добие Панишер или Електра, ама како и да е.
ДД и во стрипови е лик што отсекогаш ја делел публиката со негови потези и општо ставови, комплексен лик е на психолошки план што немора да значи дека е позитивна работа ама ми се допаѓа како го тераат во серијава, може да биде многу подосаден.