Данска - Македонија [ 12.01.2014 - 20:30 часот ]

• Креатор на темата Креатор на темата HristijanWR10
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Со патриотизам и љубовта кон сонцето македонско ќе ги победиме!!!

Не се зафркавајте и самите ракометари не очекуваат ништо освен пораз а не па ние тука да се уфилмуваме. Се надевам дека нема да не потопат со 10 разлика и секој друг пораз со пристојна разлика е добар резултат.

Убаво е да си оптимист, ама треба да држи човек малку контакт со реалноста.:icon_lol:
Јас мислам дека сме многу далеку од фантазијата, а сме многу блиску до реалноста.
Дали тоа ние да ја победиме Данска е далеку од реалноста, а блиску до фантазијата?
НЕ!;)

Јас стварно незнам до кога ќе ја потценуваме Македонија и Македонците, а ќе ги величаме останатите народи.

Така да....... ВЕЧЕР ОДИМЕ НА ПОБЕДА!!! ;):)

Јас мислам дека сме многу далеку од фантазијата, а сме многу блиску до реалноста.
Дали тоа ние да ја победиме Данска е далеку од реалноста, а блиску до фантазијата?
НЕ!;)

Јас стварно незнам до кога ќе ја потценуваме Македонија и Македонците, а ќе ги величаме останатите народи.

Со оваа филозофија пристапуваш и кон желбата за модератор. :D

Не се зафркавајте и самите ракометари не очекуваат ништо освен пораз

Епа чим така, што уопште курац патуваа до Софија, па до Данска?
Требаше да си седат у маглата и тоа е тоа.

Идиоти се ако го мислат тоа, а и ние сме идиоти што ќе ги гледаме после.

Очекувам да се штедат и да кријат акции. Тоа надополнето со касното пристигнување и големата разлика во квалитет очекувам да резултира во пораз од 8-10 разлика.

Сите го знаеме исходот, ама сепак сите во нас се надеваме на чудо. :unsure:

Реално е да си изгубиме и затоа не треба да запнуваме и да трошиме беспотребно сила која и тоа како ќе ни треба против Чешка и Австрија.

barney-harakiri-o.gif

Мора на секоја тема да го тупиш?

Епа чим така, што уопште курац патуваа до Софија, па до Данска?
Требаше да си седат у маглата и тоа е тоа.

Идиоти се ако го мислат тоа, а и ние сме идиоти што ќе ги гледаме после.

Мора да играат, зашто ќе бидат дисквалификувани. :D Иначе сериозно, јасна е ситуацијата, не ме зафркавај сеа и ти. :D

НЕ!;)

Не станува збор за потценување.
Данска е моментален Европски шампион, од кого на претходното првенство изгубивме несреќно во последна секунда. Тогаш бевме во најјак состав. Сега Мојсо не игра, некои играчи имаа стомачен вирус и уште милион други ситници кои укажуваат на тоа дека ќе изгубиме. Плус Данците играат пред своја публика
По што ти проценуваш дека ќе ги победиме? Дај некој аргумент, освен “Јас НЕ ЗНАМ до кога ќе ја потценуваме Македонија и Македонците, а ќе ги величаме останатите народи...“
И да изгубиме, никој тука нема да им замери, не е срамота да се изгуби од актуелниот Европски шампион кој секогаш растура во ракомет.
Јас ги обожавам дечките, нека играат со срце, мерачки, па и да изггубат ништо страшно, имаат уште два натпревари пред себе.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom