Дани

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Пред некој ден ја слушав, нешто као приватна забава на локал, роденденска атмосфера. Веќе неколку пати и одам на настапи и е единственото нешто од Македонија што ми се допаѓа. И my god ама убава станала
сношти немав кај да одам по струга... и читам дани... ае реков да поминам и таму останав... пее фино песните нишо не и знам ама добар избор на останата музика направија. И ИМА КВАЛИТЕТНА НОГА!

Дани е најпопрекрасна. Со секој нов спот се повеќе го покажува тоа.
Црно на бело... е вистински #mkwin и песна и спот!
--- надополнето: Jun 19, 2011 11:07 PM ---
сношти немав кај да одам по струга... и читам дани... ае реков да поминам и таму останав... пее фино песните нишо не и знам ама добар избор на останата музика направија. И ИМА КВАЛИТЕТНА НОГА!
Митре, музиката не почнува со техно, уште помалку со хепи-хард-кор, разбираш :)

Дани е најпопрекрасна. Со секој нов спот се повеќе го покажува тоа.
Црно на бело... е вистински #mkwin и песна и спот!
--- надополнето: Jun 19, 2011 11:07 PM ---

Митре, музиката не почнува со техно, уште помалку со хепи-хард-кор, разбираш :)
и песнава горе ја испеа... прам муабет дека свиреа општо добра музика (со The Hounds кој ги иам слушано неколку пати и се луди за по тезги... добар бенд) и нејзините песни се океј... ги иам слушано али нишо не сум запазил. Ама на моменти поќе гледав од шо слушав :D и да... слушам се не само техно, хепи хардкор итн :D

”Ке се обидам да бидам кратка. Јас сакам да пеам. Ете, толку...”
Мислам дека е најшизика пејачка у Македонија

Најуникатна и најсовремена наша пејачка. Си фура свој стил и филм и ич не и дреме ..

вчеравечер си седев со дани и си пијавме пиво :) имаше настап, освен вокалните способности што ги има, баш е фина и искулирана личност. бев изненаден

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Ја обожавам, никогаш не сум имала прилика да отидам на нејзина свирка, ама гледам летово секој четврток во Хавана па мора да се отиде. Р-то ми е најсимпатичното кај неа :)

Никогаш не ја поднесував, не ја поднесувам ни сега, ама и го обожавам моторот! :D

Симпатична ми е, ми се допаѓаат неколку нејзини песни.
Но не ми е толку WOW за да и` отидам на свирка.

Има една песна на Дани, шо и' беше меѓу првите „Само ти ми требаш“ http://www.last.fm/music/Dani Dimitrovska/_/Samo ti mi trebas ... ја од тогаш така ја забележав, ја пееше на Макфест, многу добро песниче и од поновите има добри Најдобра, Не живеам за другите, Срца две.... ете тие би ги издвоила.

Оваа буквално почна да се „соблекува до гола кожа“... :rolleyes:

се праи малку по „ха-це“ али океј е тоа, бар се диференцира колку толку од нашево сивило... А и добра е (накај многу добра) за живи свирки... :)

9ED157DEEED2A5429D86FE694523A3ED.jpg

Данко ма, те знаат ли од дома?

9ED157DEEED2A5429D86FE694523A3ED.jpg

Данко ма, те знаат ли од дома?
:love: Прекрасна е.
Незнам, едноставно ми е симпатична и фина личност. Не е исфорсирана и не е исфрустрирана личност која е влезена во „Fuck me I'm famous" филм као пола наша естрада.

Многу добар вокал е и како што кажаа знае да направи одлична атмосфера. Ја сакам. :love:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom