Дали жените сакаат да голтаат?

• Креатор на темата Креатор на темата Mr.G
  • Време на започнување Време на започнување

Дали жените сакаат да голтаат?

• Вкупно гласачи
    386
За прскање на фејсот да и после иде голтање нормално

Јас, како машко не сакам жената да голта. Што е следно, scat? Ви се посерам на содомијата...

Малку да ја заживееме темава :)

Знам дека видеово не е реално, ама држењето во уста е бетер од голтање :D

На темата, неможе да се генерализира и анкетата е малку глупа. Мене ми требаше време додека да се одлучам пред се` да ми сврши во уста, а голтање не беше у предвид.... Али после некое време навикнав на тоа па и бев љубопитна и пробав. И не пропадна светот :icon_lol: Некогаш било погорчливо од друг пат ама не е до толку грозно. Али ги сфаќам и тие што не сакаат. За секое лонче си има капаче.

Ја би се надоврзал со уште едно подпрашање, дали после свршување во уста и голтање од страна на жаната/ската би ја залапале страстно со јазик?!?

Ја би се надоврзал со уште едно подпрашање, дали после свршување во уста и голтање од страна на жаната/ската би ја залапале страстно со јазик?!?
би дополнил..
треба да следува пријава од жената која е присилена на вакво нешто без нејзина воља...
па натрапникот да се прати во идризово и да проба како тоа „голтање“ изгледа во стварност...
па потоа по шест месеци кога ќе се врати да видиме дали пак ќе бара да жената голта...

Е тоа е уште поретко од жените што голтаат :D

ај малку и јас, испровоциран од салт и биг кис, ....... прво, дали машките сакаат да им го пушат откако го ставиле внатре?
второ, на мислење сум дека девојките од наметнат стандард се против голтање, односно, дека кога не би било тоа баук, дека сите би го правеле тоа
трето, дали девојките сакаат да биде лижени? ДА. така да, кога саката, редно е и да дадете. во спротивно нема лутиш ако не добиете и вие, нели?
и четврто, ако одговорот на првото е ДА, тогаш не гледам проблем зошто и машкото НЕ би го направило истото.
или со еден збор, реципроцитет!!! :D

Да, зашто да не? Мое си е. :)

трето, дали девојките сакаат да биде лижени? ДА. така да, кога саката, редно е и да дадете. во спротивно нема лутиш ако не добиете и вие, нели?

Погрешна ти е аналогијата.
Голтање не можеш да споредуваш со лижење, лижење = пушење, а не на голтање.
А ако сакате голтање, тогаш треба девојката да ви сквиртне у уста па после вие тоа го го голтнете. Во спротивно нема лутиш ако не добиете и вие, нели?

Погрешна ти е аналогијата.
Голтање не можеш да споредуваш со лижење, лижење = пушење, а не на голтање.
А ако сакате голтање, тогаш треба девојката да ви сквиртне у уста па после вие тоа го го голтнете. Во спротивно нема лутиш ако не добиете и вие, нели?
Прво треба да направат да сквиртне девојката...негде на 50та година ќе ја договорат партијата со голтање :D

Прво треба да направат да сквиртне девојката...негде на 50та година ќе ја договорат партијата со голтање :D

Не бе шо ти е, прочепкај по темата за еротски колумни, доволно е само да погледнат некоја и она почнува да шприца ко луда. :D

Не бе шо ти е, прочепкај по темата за еротски колумни, доволно е само да погледнат некоја и она почнува да шприца ко луда. :D
Имам таква навика да верувам во се што ќе прочитам, нема збор за тоа :D

Е тоа е уште поретко од жените што голтаат :D

Ќе го убедуваш одоколу со истите зборови кои ги слушавме како средношколки. И после нека рече некој дека не се враќа се :icon_mrgr:

А не може прво голтањето а сквиртањето да се борчи?

ај малку и јас, испровоциран од салт и биг кис, ....... прво, дали машките сакаат да им го пушат откако го ставиле внатре?
второ, на мислење сум дека девојките од наметнат стандард се против голтање, односно, дека кога не би било тоа баук, дека сите би го правеле тоа
и четврто, ако одговорот на првото е ДА, тогаш не гледам проблем зошто и машкото НЕ би го направило истото.
или со еден збор, реципроцитет!!! :D

1. Да
2. Можно е. Нивни проблем што даваат секој да им наметнува мислење :)
3. Да, повеќето барем. Нема никаква врска со голтањето. Пушење = лижење како што кажа @Мачорка
4. Има бааги двојни стандарди. Убаво што ти би направил се` што и девојката би направила за тебе, ама не сите мажи се такви :) Нас, или еве барем на мене, не ми смета да ме залапа после лижење, баш ми е секси, а повеќето мажи не сакаат да ги залапаме после голтање. И ако приметиш не викам пушење, зашто вие не испуштате ништо (односно можеби малку) и нема никаков мирис или вкус, и ако некој нејќе ни после тоа да се залапа со девојката, ондак незнам што да кажам, али е ментална бариера. А после голтањето ваљда останува вкусот бар малку па може да се осети. Додека кај нас женските секогаш има секрет и се чувствува отпосле. Ама никогаш не ми било јасно зашто на машките им се гади да се залапаат после нашето голтање. Не доаѓа од незнам каде. Нивно е. Се гадат од себе? :cautious:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom