Дали жените сакаат да голтаат?

• Креатор на темата Креатор на темата Mr.G
  • Време на започнување Време на започнување

Дали жените сакаат да голтаат?

• Вкупно гласачи
    386
Нема победна работа да ја молиш или недај боже тераш женската да голта.Мислам ај ако неќе анал,да пуши па да ја кандисуваш,али што бенефит имам јас лично дали голтнала или не,дури и ми е одбивно во одредени мера.Сепак секој има свој вкус и право на избор не ме сфаќајте погрешно.Али поготово да ја молиш ај душо голтни,па уште и научно да и образложуваш зошто,мислам очај.:pos:

Ахам - научно докажано ;) Можеби. Иако мислам дека тоа е многу чест начин на убедување како тоа погоре - голтањето е здраво за кожата, за здрајето, за расположение (чие? :) )Тоа сигурно некој маж го има измислено, маж кој сакал партнерката да голта па не знаел како да ја убеди :D Сепак, штом си прочитал ти верувам :cool:

Јас мислам дека не е убедување само,и дека навистина е здрава.И да,влијае на расположението и на двајцата. И не верувам дека се ова е измислено, бидејќи има луѓе што го потврдуваат тоа,како јас сега :D

Ахам - научно докажано ;) Можеби. Иако мислам дека тоа е многу чест начин на убедување како тоа погоре - голтањето е здраво за кожата, за здрајето, за расположение (чие? :) )Тоа сигурно некој маж го има измислено, маж кој сакал партнерката да голта па не знаел како да ја убеди :D Сепак, штом си прочитал ти верувам :cool:
Pa mojot nacin na zivot e takov,i kako sto mi imaat kazano,mojata bila epten kiselka...taka da izgleda 2 vo edno,em sakal da ja natera,ama i ne ja lazel so toa :D

Јас мислам дека не е убедување само,и дека навистина е здрава.И да,влијае на расположението и на двајцата. И не верувам дека се ова е измислено, бидејќи има луѓе што го потврдуваат тоа,како јас сега :D
Па и јас го потврдувам :cool: Само се шегував малку.

Претпоставувам дека поголемиот дел не сакаат, но анкетава го говори спротивното. Се ми стои дека поише машките гласале на неа за да, отколку женските.

пс. Читав за некој продукт со кој може вкусот на спермата да го измениме во некое овошје во зависност од желбата, мислам дека доколку ова почне да се користи ќе се зголеми % на голтачки :D Обично се што е вкусно, не е здраво и се што е здраво, не е вкусно, овде ќе биде и вкусно и здраво :D

nemojte ich da se plashite od goltanjee hh :Dspermata dobra e i za cirkulacija na krvta i zajaknuvanje na imunitet :P :P

Samo ako te saka :D

@sneui @JETKUNDO сте пробале вие па го лајкнувате постот на @Baby_Pink ? мислам ако не тогаш што рипате као прле пред магаре?
ја као мушко неам таков фетиш да партнерката голта нити па би ја терал али доколку пројави желба не би ми преставувало проблем да и го истресам у уста

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom