mr.wicket
limitless..
- Член од
- 20 јуни 2005
- Мислења
- 5.127
- Поени од реакции
- 519
- Локација
- Скопје, Македонија
- Веб-сајт
- micevski.xyz
Да, имаат. И кај секоја е различна.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
pa dobro se iznacitav nesmisleni raboti vo koi bev spomnat i jas
mac ti spored ova so go pisis mislam deka si najgolem papucar
Повторно си иде концепцијата на "ако не си со нас,папучар си" во ефект.
Во најблага рака е смешно,бидејќи секој кој не ги нарекува жените Курвишта,би бил класифициран за папучар.
А уште посмешно е тоа што,и двајцата сме мажи,и не знам од каде имаш храброст ти да оценуваш колкава е мојата машкост?!
На тоа поле сите сме еднакви,и поради тоа не можеш да ме класифицираш ти мене на таа база,макар и колку и да посакуваш.
Сам си кажа,личното искуство е појдовна точка за твоите аналогии.
Затоа те молам,појасни ми на база на примерок од колку жени,ги изведуваш твоите заклучоци?
Јас би типувал на 10.
Или евентуално 15.
Ма нека се и 100.Знаеш кој процент е 100/3.000.000.000?
Затоа повеќе немојте да лупате теории засновани на емпиризам.
Повторно си иде концепцијата на "ако не си со нас,папучар си" во ефект.
Во најблага рака е смешно,бидејќи секој кој не ги нарекува жените Курвишта,би бил класифициран за папучар.
А уште посмешно е тоа што,и двајцата сме мажи,и не знам од каде имаш храброст ти да оценуваш колкава е мојата машкост?!
На тоа поле сите сме еднакви,и поради тоа не можеш да ме класифицираш ти мене на таа база,макар и колку и да посакуваш.
Сам си кажа,личното искуство е појдовна точка за твоите аналогии.
Затоа те молам,појасни ми на база на примерок од колку жени,ги изведуваш твоите заклучоци?
Јас би типувал на 10.
Или евентуално 15.
Ма нека се и 100.Знаеш кој процент е 100/3.000.000.000?
Затоа повеќе немојте да лупате теории засновани на емпиризам.
Затоа ќе ве молам,мојот психолошки профил на страна,дискутирајте со мене со аргументи против моите аргументи.
Како што и жените за кои сум спремен да платам многу (кој прочита финанскиски средства во оваа изјава нека иде да си лечи комплекси)
Не се сите курви . Тоа е само балканскиот менталитет .. На балканов ги гледаш букарките со цицки доколенки и дадеш 100 евра ќе ја клецаш до пичке си материне .. Ама затоа има некој кој се далеку од курви ! Се е индивидуално . И се согласувам и јас со Мац ! И тоа што верува дека не се сите курви не го прави папучар туку го прави реален . Делфин Рачунај ти за негде 10 години ќе бидеш женет и ќе имаш жена и деца . И ако викаш дека имаат сите цена што ти гарантира дека жената ќе ти биде верна ? Ќе и даде некој пари и ќе ја исклеца без разлика со тоа што ти е жена..??