- Член од
- 12 јануари 2008
- Мислења
- 147
- Поени од реакции
- 1
јас сум за педофилија про:kesa: Не знаев дека има 13 год. мада и педофилијата е популарна nowadays![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
јас сум за педофилија про:kesa: Не знаев дека има 13 год. мада и педофилијата е популарна nowadays![]()
Ја ќе да сум у тие исклучоци пошто у четврто одделение првпат земаа брат ми и братучед ми да ме учат, односно не ме учеа, само контролите ми ги кажаа и одма се поделивме и игравме, прилично добро ми идеше за првпат...У овој случај девојче, 13 yearold e; Ako не се лажам.
Иначе, без навреда до понежниот пол, женскиот мозок не е за гејминг.
Зашто?
Сте пробале некад да научете женско да игра кантер? Другарка, братучетка, женска .. еtc..?
Ko изгубени во просторот изгледаат нели?
Доколку ставиш машко.. безразлика на годините, за 5-10 мин ја совладува и ке станува се подобар и подобар во тоа.
Без навреда до другиот пол ама така е, и да.. има исклучоци. Ама мал процент. :smir:
Ја ќе да сум у тие исклучоци пошто у четврто одделение првпат земаа брат ми и братучед ми да ме учат, односно не ме учеа, само контролите ми ги кажаа и одма се поделивме и игравме, прилично добро ми идеше за првпат...
Почетничка среќа, ај сеј, сега колку сум зарѓана...:uvo:
Ја ќе да сум у тие исклучоци пошто у четврто одделение првпат земаа брат ми и братучед ми да ме учат, односно не ме учеа, само контролите ми ги кажаа и одма се поделивме и игравме, прилично добро ми идеше за првпат...
Почетничка среќа, ај сеј, сега колку сум зарѓана...:uvo:
Ете, не сум била само јас грда:pos2:
izglea i ja spagam u tie ...hehehhe...epa aj dobredojdov..hihihi:salut:Ете, не сум била само јас грда:pos2:
со ви фали бе нисоубави сте
:smir:
аууууу кенди не збори така бе не си грда
Ја знам многу девојчиња што играат ЦС и шо е најбитно меѓу нив има ептен убави девојчиња![]()