Дали жените играат Counter Strike?

• Креатор на темата Креатор на темата >LoD< hiDDen
  • Време на започнување Време на започнување
У овој случај девојче, 13 yearold e; Ako не се лажам.

Иначе, без навреда до понежниот пол, женскиот мозок не е за гејминг.
Зашто?
Сте пробале некад да научете женско да игра кантер? Другарка, братучетка, женска .. еtc..?

Ko изгубени во просторот изгледаат нели?
Доколку ставиш машко.. безразлика на годините, за 5-10 мин ја совладува и ке станува се подобар и подобар во тоа.

Без навреда до другиот пол ама така е, и да.. има исклучоци. Ама мал процент. :smir:
Ја ќе да сум у тие исклучоци пошто у четврто одделение првпат земаа брат ми и братучед ми да ме учат, односно не ме учеа, само контролите ми ги кажаа и одма се поделивме и игравме, прилично добро ми идеше за првпат...
Почетничка среќа, ај сеј, сега колку сум зарѓана...:uvo:

Ја ќе да сум у тие исклучоци пошто у четврто одделение првпат земаа брат ми и братучед ми да ме учат, односно не ме учеа, само контролите ми ги кажаа и одма се поделивме и игравме, прилично добро ми идеше за првпат...

е кога не се одржаваш ...никој не ти е крив :star:

Абе остај ти колку си зарѓана ние чекаме слика. =DDD

Жалам, не можам да го лижам мониторот пошто имам киселини у пљунка, па нејќам дупка да имам насред екран.

88046349zy5.jpg

eve vi skor na sestra mi na gun game 2 :pos2: gi unisti

inace clenka e na forumov:)http://forum.kajgana.com/member.php?u=18391

Ете, не сум била само јас грда:pos2:

кој рече дека си грда ???бас си убава на сликата на усерот со ти е:)
а и сестра ми е убава:)
иначе игра само 2 недели цс:pos2:

со ви фали бе нисо:) убави сте:):smir:

аууууу кенди не збори така бе не си грда :):)
Ја знам многу девојчиња што играат ЦС и шо е најбитно меѓу нив има ептен убави девојчиња:)

аууууу кенди не збори така бе не си грда :):)
Ја знам многу девојчиња што играат ЦС и шо е најбитно меѓу нив има ептен убави девојчиња:)

ii majku mu fala falaa..hehe:back:

Абе самите пишаа дека се грди за да ние после да им го кажеме спротивното. :dudlac::dudlac:

Иначе сериозно, нема потреба од таква генерализација дека сите жени што играат ЦС се грди. :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom