Дали жените играат Counter Strike?

• Креатор на темата Креатор на темата >LoD< hiDDen
  • Време на започнување Време на започнување
Тони нека вежба малце сам...да дава ножеви одпозади:wink:

Тони нека вежба малце сам...да дава ножеви одпозади:wink:
Тони е доволно извежбан за тоа. Мислев на други вежби, како на пример; bunnyhop на aim_map, па вежбање на нишанот на таа иста мапа, па на aim_headshot против ботови наместени на hard. Ама добро, чим нејќеш... :pipi:

Тони е чисто ко капка роса наутро. :pos:

Тони остај,само geek-ови од женски играат Кантер...
Јас не и ни верувам дека е женско.

Нека стаи слика овде како игра кантер,па тогаш ќе збориме:wink:

Добро бе, не сме на суд тука.
Кога веќе почнавме муабет да правиме на оваа тема, Мац, јас не верувам дека си машко... Well, judging by the nickname, at least. :pipi:

Не се фаќај за никови,куче едно,знаеш дека не смеам ништо против Интер да кажам,сам срце во нож си мавам :)

Како и да е,секси жени не играат кантер.
Колку порано го сфатите тоа,подобро за вас,ќе преминете на Quake 4 што побрзо...е таму се жените:vozbud:

Откаде знаеш ти?
Така некој ти кажал?
Маченце мое мило, треба почесто на nightmare да дојдеш со мене... =)

Има во Инсомниа идат скоро сите жени, поточно девојчиња што играт ЦС, меѓу кои и братучедка ми :vozbud: ѕВерка е :) (моја школа:pos2:)... игра на AWP Arena на MAX ADSL серверите и на ЕНТЕРНЕТ (таму има многу цури од русија)...

Pa so mislite vie deka zenite(devojki) ne igraat CS. Jas imam ideno na turnir kade so igraa zenski. I pravo da vi kazam jaki be u CS, a za vo telo nemam zborovi :pos2:

Тони остај,само geek-ови од женски играат Кантер...
Јас не и ни верувам дека е женско.

Нека стаи слика овде како игра кантер,па тогаш ќе збориме:wink:
Пер тоа ли ќе те увери, сеа намерно ќе се сликам:pos2:
Море пак ќе земам да играм, само новата графичка ремети нешто... и треба еден програм блабла...
Bloody geek, is what I am:helou:

Сликај се со калаш во рака :pos:

Не бе, ќе се сликам како го лижам екранот додека некој ми дава headshot, пошто не сум у стање јас да му го напраам тоа некому додека го лижам екранот(од мониторот, не од телевизорот)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom