Дали жените играат Counter Strike?

• Креатор на темата Креатор на темата >LoD< hiDDen
  • Време на започнување Време на започнување
Не бе, ќе се сликам како го лижам екранот додека некој ми дава headshot, пошто не сум у стање јас да му го напраам тоа некому додека го лижам екранот(од мониторот, не од телевизорот)

Ај жити се сликај ... =DDD

Не бе, ќе се сликам како го лижам екранот додека некој ми дава headshot, пошто не сум у стање јас да му го напраам тоа некому додека го лижам екранот(од мониторот, не од телевизорот)

премногу redtube гледање affects your brain kids:star:

Соу даз премногу кантер играње:baeh:
I've been playing this game actively for two years now. Never done me no harm. It's true that I tend to yell out "BOOM HEADSHOT" from time to time, but I don't think it has something to do with the game, though.

...one sunny day I was walking down the street when, all of a sudden I saw a teenage boy yelling "BOOM, HEADSHOT!"....
Дане беше ти?:pos2:

Се шалам.
Само незнам како да се одбранам, кажав дека имам играно и одма ме нападна ебате.
Полова дискриминација ен инџастис:nesum:

...one sunny day I was walking down the street when, all of a sudden I saw a teenage boy yelling "BOOM, HEADSHOT!"....
Дане беше ти?:pos2:

Се шалам.
Само незнам како да се одбранам, кажав дека имам играно и одма ме нападна ебате.
Полова дискриминација ен инџастис:nesum:
Јас бев.
И не си првото женско што призна дека игра/ло кантер досега, ама ете, попалена младина. :star:

:drk::drk::drk::drk::drk::drk:

Тоа е.. шо ќе праиш... :drk:

Едит: Еве гледам Тони одма се спријателил со Daftie. Тони, ти никад не губиш време а? :pos:

Шорти, ти сус. Немаш право на збор, дудлач еден.

Доста лупавме офтопик. Отсега па натаму, само за жени ќе правиме муабет. Мислам, за жени кои играат кантер.

И нивните специјални способности.

Кога сме веќе кај жените што играат кантер, ја знае ли некој Bad Girl од Струмица лично за да ме упознае со неа? :back:

Кога сме веќе кај жените што играат кантер, ја знае ли некој Bad Girl од Струмица лично за да ме упознае со неа? :back:

Не беше од Скопје бад гирл ?:salut:

У овој случај девојче, 13 yearold e; Ako не се лажам.

Иначе, без навреда до понежниот пол, женскиот мозок не е за гејминг.
Зашто?
Сте пробале некад да научете женско да игра кантер? Другарка, братучетка, женска .. еtc..?

Ko изгубени во просторот изгледаат нели?
Доколку ставиш машко.. безразлика на годините, за 5-10 мин ја совладува и ке станува се подобар и подобар во тоа.

Без навреда до другиот пол ама така е, и да.. има исклучоци. Ама мал процент. :smir:

:kesa: Не знаев дека има 13 год. мада и педофилијата е популарна nowadays :)

:kesa: Не знаев дека има 13 год. мада и педофилијата е популарна nowadays :)
Ајде бе па ти, кога ќе наполниш 26, она ќе има 23. Нема голема разлика, така да можеш уште од сега да се дружиш со нејзе. :back:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom