Дали забивате на кошот?

• Креатор на темата Креатор на темата InSuLaNeR
  • Време на започнување Време на започнување

Дали забивате на кошот?

• Да

Гласови: 72 35,8%
  • Не

Гласови: 129 64,2%

• Вкупно гласачи
    201
Ми имам скршано еден кош да кажааме. Еден школски другар имаше кош и го ззакачувааме на тараста кај него и играаме. И јас така ка се залетах ка се ообиснах со се обрач купа станах. Иначе у школто го куцаах оти беше блиско до зидо и ка ке се залетаах од зидо на кошо и еднч испукаа 2 штрафа и од тогај другио го куцаах.

EnergieNo.1; напиша:
Ми имам скршано еден кош да кажааме. Еден школски другар имаше кош и го ззакачувааме на тараста кај него и играаме. И јас така ка се залетах ка се ообиснах со се обрач купа станах. Иначе у школто го куцаах оти беше блиско до зидо и ка ке се залетаах од зидо на кошо и еднч испукаа 2 штрафа и од тогај другио го куцаах.
Леброн Џејмс:haha: Шоо кошове си сокршил да те еем и штетнико:haha: А на тии у партизан фаќаш ли им мрежите?:haha:

Ја праев Air Alert III програмата пролетта, до деветта недела од петнаесет, не е теоретски можно ако не си професионалец да издржиш 15 недели. После недела пауза од вежбање после деветтата недела, го куцав со две раце, со една да не прам муабет. Со тек на време се губит скокот, ама со ракометарска уште го забивам.
Ај некако прати ми ја програмата....Да ја пробам

Јас еднаш забив, и ги искршив двете раце. И од тогаш не забивам.:vozbud:

Леле овој народов колку лажел
Во која држава има 44% од луѓето кои куцаат:tapp:
Некоја опасна нација сме биле ние

А мислиш дека толкав процент може???

Па добро да претпоставиме дека оние кои го посетуваат овој подфорум се луге кои играат баскет кој рекреативно,кој професионално :)
И остај процентот ,види дека бројката е 30тина луге(од 75 кои гласале)кои забиваат и не е нешто спекталарно..
Да беше 30 посто од сите луге на форумов ке беше Неверојатно,ке бевме Dunking Nation :vozbud:

Како е можно некој со 170 да се забесат на кошот.
Јас еве имам 183-4 и го фаќам обрачот само со врвот на прстите а камоли да забијам.Или проблемот е во мене или не скокаме на кошови со различна висина.:pos2:
хахах абе Спад Веб играч од НБА висок 154цм и го забива,а има и освоено слем данк контест...бтв јас не забивам оти имам 11 год и сум колку спад веб:)

хахах абе Спад Веб играч од НБА висок 154цм и го забива,а има и освоено слем данк контест...бтв јас не забивам оти имам 11 год и сум колку спад веб:)
касни па порасни

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom