Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Леброн Џејмс:haha: Шоо кошове си сокршил да те еем и штетнико:haha: А на тии у партизан фаќаш ли им мрежите?:haha:EnergieNo.1; напиша:Ми имам скршано еден кош да кажааме. Еден школски другар имаше кош и го ззакачувааме на тараста кај него и играаме. И јас така ка се залетах ка се ообиснах со се обрач купа станах. Иначе у школто го куцаах оти беше блиско до зидо и ка ке се залетаах од зидо на кошо и еднч испукаа 2 штрафа и од тогај другио го куцаах.
Ај некако прати ми ја програмата....Да ја пробамЈа праев Air Alert III програмата пролетта, до деветта недела од петнаесет, не е теоретски можно ако не си професионалец да издржиш 15 недели. После недела пауза од вежбање после деветтата недела, го куцав со две раце, со една да не прам муабет. Со тек на време се губит скокот, ама со ракометарска уште го забивам.
Ај некако прати ми ја програмата....Да ја пробам
Леле овој народов колку лажел
Во која држава има 44% од луѓето кои куцаат
Некоја опасна нација сме биле ние
А мислиш дека толкав процент може???Што е толку спектакуларно да се закуца??![]()
А мислиш дека толкав процент може???
хахах абе Спад Веб играч од НБА висок 154цм и го забива,а има и освоено слем данк контест...бтв јас не забивам оти имам 11 год и сум колку спад вебКако е можно некој со 170 да се забесат на кошот.
Јас еве имам 183-4 и го фаќам обрачот само со врвот на прстите а камоли да забијам.Или проблемот е во мене или не скокаме на кошови со различна висина.:pos2:
касни па пораснихахах абе Спад Веб играч од НБА висок 154цм и го забива,а има и освоено слем данк контест...бтв јас не забивам оти имам 11 год и сум колку спад веб![]()