Дали вреди да се напушти нашава земја?

• Креатор на темата Креатор на темата Ag0rA
  • Време на започнување Време на започнување

Дали би ја напуштиле Македонија доколку ви се пружи прилика?

• Вкупно гласачи
    585
Ne znaci deka ako sum nadvor od Mk deka ne sum patriot, a isto taka moze i da sum vo Mk pa da ne sum patriot ;)
Сарказам бе братче :)
За таквото ти е и држава и све кога ни цица од крвта. Поточно за тие џелатите горе нема ни држава ни идентитет нит ништо. За пари и децата ќе си ги продадат. Само најжалното е што сите ги иселија а бидејки ништо не е вечно они кога-тогаш ќе си заминат али што кога наши правнуци ги заглавиле до гуша. МОНСТРУМИ.

a dali i ti go izbega od maqedonia?
ja sum ga izbegol vece 3 ipol godina, dojdov ovde kaj braka mi vo bliski istok da se indoktriniram, a bogami placat dobra para i plus ce da se vratim i ce da ga implementiram novi poredok i vo maqedonija da ga kastriram svi nevernika dok ga ti drkas i gledas game of thrones ...

ja sum ga izbegol vece 3 ipol godina, dojdov ovde kaj braka mi vo bliski istok da se indoktriniram, a bogami placat dobra para i plus ce da se vratim i ce da ga implementiram novi poredok i vo maqedonija da ga kastriram svi nevernika dok ga ti drkas i gledas game of thrones ...
aŞkolsun vala dobro si rekao

(не се глупирај, имам цела колекција pinku eiga & hentai, ќе дркам на GoT...:facepalm:)

Последно уредено:
pak so kurot vo race ke si ostanes :D ...right where you belong.:kuracc:
Абе ебење си е ебење, али ја поштуем и дркање.
- вака ѝ одговори еден на девојка му коа го фати како дрка на порничи.
Потпишувам.

Додека живееме во земја во која луѓето (малограѓанштината) паѓаат во несвест кога владејачката партија ставила чакал на 100 метри неасфалтиран, пат како како којзнае какво достигнување да е, најголемо во 21-ви век, ите како вреди да се напушти.

незгодно прашање а?
Ќе пораснеш еден ден, немај гајле, нема да се срамиш од вакви муабети.

uporen si nema sto ... sledis princip ne jebe lep nego uporan a ? ama pak drkas oti si kronicen drkac. aj veke odjebi

Кј ке ојш пиле златно бре? Германија? Па Германија има да биде посебна приказна, кој веруваше лани ова време дека ч се истури народ таму милион до два, кој од нив го знае германскиот јазик? Колкумина од нив се квалификувани за чесен арбајт, а колкумина за бандитство киднапирање, ограбување и силување? Па таму има бре да биди бетер од див запад, ко ќе ги сместа во гета еве доволно и десет до дваесет илјади во милионски град, па кој бре нив ќе ги запри? Германија е капут.

Јас сум за да се напушти државава ако се има можност!!
Зошто сметам дека денешните ``патриоти`` не ја сакаат Македонија туку го сакаат ВМРО, да ја сакаа државата немаше да крадат милиони, а некој да се чуди од каде пари за леб ќе најде за утре, јас ја сакам Македонија ама несакам да пропуштам прилика ако ми се укаже и да прошетам низ свет, и по можност да заработам, тука како да сме застанати во времето, се се уништува...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom