Niggersinparis
добро вече
- Член од
- 28 август 2012
- Мислења
- 2.457
- Поени од реакции
- 1.999
мразам зима по тоа уште ако има снег како на гомна да газам исто
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
22 години живеев во Скопје, ама така се наредија работите па се преселив во Гостивар![]()
Зима ти е најеротично годишно време
Тк не ти се зноиф јајца и не те тепа зној по чело
Нема појјако чустфо да шеткаш на минус сс другари сс испуцани капилари у очи и да газиш сс трфд ѓон по белу меку материју. Кој звук вади човече, милкивеј ефекти. А оно си вее ли си вее...
Зима vs планина, логорска ватра, безброј ѕвезде на небо, вино и добро мезе... Тај небесна плава боја која се прелива и дава пејсаж како новогодишну честитку, прајслез : )
Ма обожаам зиму бре
Ич не сам зимогожљиф, мрзу вруќо лето и сакам ладну зиму, не ми е ладно мене никад, едноставно ја не сам ѕивра фраер,
ја га сакам снег како Херман Маер
Се омужи у Гостивар?
И јас бе братче на зима повеќе сум активен во секој аспект ! За све имам време .Декември/Јануари се убедливо најдобрите месеци, барем за мене. И преферирам зима повеќе отколку лето. Едноставно, многу ми се подобри периодите кога преовладуваат часовите со повеќе мрак. Некако подобро функционирам тогаш. А и целата атмосфера која се прави околу Нова година... Милина.
Снегот како помал ептен го сакав, но како што растев, почнав да сфаќам зошто сите возрасни го мразат. Сега ми пречи во многу наврати, но се' уште ме фаќа еуфорија кога ќе станам едно зимско утро и кога ќе го видам првиот снег како паѓа преку прозор.![]()