Dali vie(devojki) bi ja prodale vasata dolna obleka na ljubiteli so takov fetish?

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.664
Поени од реакции
37.641
бијонс гарант носи бабини гаќи сега, за да не и ги крадат овие шејтаниве.
... ете, дури и бабини гаки беа украдени од жиците од туристичкото место, инаку што подразбираш под „бабини гаки“ не знам, тука пишуваме за фетиш на долни веш на жени, а не секси первезен долни веш, па имало врска бабини или мора да бидат врвки танги чипкани ороосписки!

...сцена со мојата омилена глумица, кога нештата не се баш како очекуваш, а токму тоа да бидне фетиш, па биле и бабини гаќи, ако мислиш за биг сајз! :kafence::D

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.892
Поени од реакции
50.490
Бабините би требало да се поскапи зошто имаат повеќе површина која би упила од пичкоината. :D

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.664
Поени од реакции
37.641
Бабините би требало да се поскапи зошто имаат повеќе површина која би упила од пичкоината. :D
... дискутабилно, по твоја логика детските алишта што имаат најмала површина треба да се најефтини, дали се ?

chef_cook

._perlous
Член од
25 октомври 2011
Мислења
4.304
Поени од реакции
13.199
Коа живееф у Токио,имаше автомати кај шо моеш да си купиш носен женски долен веш,али тоа се фино лепо упаловано,со фотографија ножињата или цицињата на цурата.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.670
Поени од реакции
25.046
Коа живееф у Токио,имаше автомати кај шо моеш да си купиш носен женски долен веш,али тоа се фино лепо упаловано,со фотографија ножињата или цицињата на цурата.
te nosele u no pan kissa? ko belec sam tesko da pomines ali ako si imal japonski kolegi ili drugari pustaat... tamu mozese i da si odberes kakvi sakas pa i da ti gi ponosi pred da si gi zemes lol

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.892
Поени од реакции
50.490
Море златен Фиром маме му ебам :icon_lol:

chef_cook

._perlous
Член од
25 октомври 2011
Мислења
4.304
Поени од реакции
13.199
te nosele u no pan kissa? ko belec sam tesko da pomines ali ako si imal japonski kolegi ili drugari pustaat... tamu mozese i da si odberes kakvi sakas pa i da ti gi ponosi pred da si gi zemes lol
Не Кано,не сум јас тој тип,не ми се интересни таков вид на "забави".

Член од
21 јуни 2022
Мислења
46
Поени од реакции
28
да јас продавам повеќе за 1000 евра

Член од
6 јануари 2022
Мислења
14
Поени од реакции
23
Sigurno imate procitano nekode deka e trend niz svetot pazarot so nosena I prljava dolna obleka. Sto e vaseto mislenje okolu toa i dali bi ja ponudile vasata dolna obleka nekomu?
Barav i mozam da kazam deka vo MK nema takvo nesto. Neka se i 20 evra od par. Toa ti se dva kredita za stan, da ne recam dva stana se kupuvaat so tie pari.

Kajgana Shop

На врв Bottom