Сигурно плускавци му испаднале на рацете
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
...не би рекла ,, на раце,, , туку на носот, тој фетиш нема финиш со плускавци на дрк раце, туку постојан шмрк транс увертира!Сигурно плускавци му испаднале на рацете
Vidi go ti kano sig redoven musterija si im tukaПрегледај го приврзокот 334408
ahhh ovoj balkan zaostanat...
eve vi u japonija si imaat oni mashini za upotreben i neupotreben vesh...
recikliranje i fetishi se bitni raboti tamu....
Vidi go ti kano sig redoven musterija si im tuka
Добра бизнис идеја, има работа кој сака да работи. Остај они што пунат машини да не се 90% од мажи носениznam luge sto po 3-4 kuki izgradile dilanje prljav ves ama dzabe zborime koga nemas pretprimnicki duh... dur se raspravate dali bi prodavale kupuvale 2 shleperi u tokio vrtat i punat mashinite![]()
A tvoite gakji unikat bile sigurno - XXXXXL...фетишот за долна женска облека не е истиот да биде прљав, туку да биде носен, а чист, т.е.да не биде нов долен веш!
...еднашка во едно грчко одморалиште сите женски гаки кои се сушеле преку ноќ ,,исчезнале,, што долни веш што купачи, па настанал општ хаос од разбеснети туристи им се поремети дневната плажа, па изјави на полиција, мене ми мавнаа два пара што се сушеа, а прслуците недопрени, па не се замарав многу кој што, си облеков едноделни купачи и си заминав, инаку локалниот фетишмен сигурно собрал едно 100 женски гаки!
Pa te prasav li dali nekoj prael pari za tebe se shalev ostrelijaznam luge sto po 3-4 kuki izgradile dilanje prljav ves ama dzabe zborime koga nemas pretprimnicki duh... dur se raspravate dali bi prodavale kupuvale 2 shleperi u tokio vrtat i punat mashinite![]()
Pa te prasav li dali nekoj prael pari za tebe se shalev ostrelija
Нека почива во мир крадецот.мене ми мавнаа два пара што се сушеа
... не ми беа гаки во смисол долни веш, туку долен дел на бикини купачи, а такви величини што ги знаеш ти со толку ХХХХХL или 4ХL ги има азиските производи т.е. кинеските што најмалку би ги користила нивни рециклирани гаки со директен контакт со мојата интима,A tvoite gakji unikat bile sigurno - XXXXXL![]()
U | 2XS 32 | XS 34 | S 36 | M 38 | L 40 | XL 42 | 2XL 44 | 3XL 46 | 4XL 48 | 5XL 50 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
FR | 34 | 36 | 38 | 40 | 42 | 44 | 46 | 48 | 50 | 52 |
IT | 38 | 40 | 42 | 44 | 46 | 48 | 50 | 52 | 54 | 56 |
UK | 4 | 6 | 8 | 10 | 12 | 14 | 16 | 18 | 20 | 22 |
US | 2 | 4 | 6 | 8 | 10 | 12 | 14 | 16 | 18 | 20 |
Asia | XS | S | M | L | XL | 2XL | 3XL | 4XL | 5XL | 6XL |