Dali vie(devojki) bi ja prodale vasata dolna obleka na ljubiteli so takov fetish?

• Креатор на темата Креатор на темата Og420
  • Време на започнување Време на започнување
Сигурно плускавци му испаднале на рацете
...не би рекла ,, на раце,, , туку на носот, тој фетиш нема финиш со плускавци на дрк раце, туку постојан шмрк транс увертира! :D

znam luge sto po 3-4 kuki izgradile dilanje prljav ves ama dzabe zborime koga nemas pretprimnicki duh... dur se raspravate dali bi prodavale kupuvale 2 shleperi u tokio vrtat i punat mashinite :kezec:
Добра бизнис идеја, има работа кој сака да работи. Остај они што пунат машини да не се 90% од мажи носени :pos:

...фетишот за долна женска облека не е истиот да биде прљав, туку да биде носен, а чист, т.е.да не биде нов долен веш!
...еднашка во едно грчко одморалиште сите женски гаки кои се сушеле преку ноќ ,,исчезнале,, што долни веш што купачи, па настанал општ хаос од разбеснети туристи им се поремети дневната плажа, па изјави на полиција, мене ми мавнаа два пара што се сушеа, а прслуците недопрени, па не се замарав многу кој што, си облеков едноделни купачи и си заминав, инаку локалниот фетишмен сигурно собрал едно 100 женски гаки!
A tvoite gakji unikat bile sigurno - XXXXXL :P

Шо е следно?-Даи ви девојките би ги продале своите искористени влошки!?:cautious:

A tvoite gakji unikat bile sigurno - XXXXXL :P
... не ми беа гаки во смисол долни веш, туку долен дел на бикини купачи, а такви величини што ги знаеш ти со толку ХХХХХL или 4ХL ги има азиските производи т.е. кинеските што најмалку би ги користила нивни рециклирани гаки со директен контакт со мојата интима,

...сега ако пишеме што стас имаат азијатките со метар и жилет висина тие 4ХL соодветно би било конфециски број во ЕУ 48 што не би рекла дека е уникат, посебно за женски особи кои се високи над македонски просек би бил дури и нормален конфекциски број 48 или споредбено со 4XL или твоето XXXXXL! :toe:

U
2XS
32
XS
34
S
36
M
38
L
40
XL