Dali vie(devojki) bi ja prodale vasata dolna obleka na ljubiteli so takov fetish?

• Креатор на темата Креатор на темата Og420
  • Време на започнување Време на започнување
бијонс гарант носи бабини гаќи сега, за да не и ги крадат овие шејтаниве.
... ете, дури и бабини гаки беа украдени од жиците од туристичкото место, инаку што подразбираш под „бабини гаки“ не знам, тука пишуваме за фетиш на долни веш на жени, а не секси первезен долни веш, па имало врска бабини или мора да бидат врвки танги чипкани ороосписки!

...сцена со мојата омилена глумица, кога нештата не се баш како очекуваш, а токму тоа да бидне фетиш, па биле и бабини гаќи, ако мислиш за биг сајз! :kafence::D

Бабините би требало да се поскапи зошто имаат повеќе површина која би упила од пичкоината. :D

Бабините би требало да се поскапи зошто имаат повеќе површина која би упила од пичкоината. :D
... дискутабилно, по твоја логика детските алишта што имаат најмала површина треба да се најефтини, дали се ?

Коа живееф у Токио,имаше автомати кај шо моеш да си купиш носен женски долен веш,али тоа се фино лепо упаловано,со фотографија ножињата или цицињата на цурата.

Коа живееф у Токио,имаше автомати кај шо моеш да си купиш носен женски долен веш,али тоа се фино лепо упаловано,со фотографија ножињата или цицињата на цурата.

te nosele u no pan kissa? ko belec sam tesko da pomines ali ako si imal japonski kolegi ili drugari pustaat... tamu mozese i da si odberes kakvi sakas pa i da ti gi ponosi pred da si gi zemes lol

Море златен Фиром маме му ебам :icon_lol:

te nosele u no pan kissa? ko belec sam tesko da pomines ali ako si imal japonski kolegi ili drugari pustaat... tamu mozese i da si odberes kakvi sakas pa i da ti gi ponosi pred da si gi zemes lol
Не Кано,не сум јас тој тип,не ми се интересни таков вид на "забави".

Какви глупости се ова бог да чува.

да јас продавам повеќе за 1000 евра

ako nekoja prodava neka pise vo DM, fala

Sigurno imate procitano nekode deka e trend niz svetot pazarot so nosena I prljava dolna obleka. Sto e vaseto mislenje okolu toa i dali bi ja ponudile vasata dolna obleka nekomu?
Barav i mozam da kazam deka vo MK nema takvo nesto. Neka se i 20 evra od par. Toa ti se dva kredita za stan, da ne recam dva stana se kupuvaat so tie pari.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom