Дали вежбате, што вежбате и колку често?

• Креатор на темата Креатор на темата ragazza
  • Време на започнување Време на започнување
и јас може да се каже дека имам кондиција. живеам на 4 ти... на сабајле прво трчам до градинка па до школо... некогаш пешки идам на работа, а секогаш пешки се враќам... па пак трчам до школо и градинка... и така! :)

а форма.... не ми е баш правилна во моментов... имам појас за спасување околу половина, ништо алармантно ама чим го осеќам не е на арно :toe:

Почнав пред еден месец да вежбам повторно и трчам покрај Вардар секој ден кога е убаво времето правам дома стомачни склекови праам дигам тегови и секој ден пешачам по 5 километри(од Понделник до Петок) така да можам да кажам дека сум во многу добра форма сеа во Саботава малце со точак и така...инаку немав вежбано од летоска и ми се изгубија стомачните и сега сакам да си ги вратам...така да до ова лето мора повторно да ги имам...

Иако пием многу алкохол имам ептен голема кондиција. Сум играл од 3 до 9 саат баскет без да ме извадат и не сум бил многу уморен ама утредента имав мало воспаление на мускули :P:P

Со цигариве неможам ни да трчам 100 метри. Ем сеа и сало од зимава сум зголемил. Едвај ке се вратам во форма.

Вежбам на справана дома total gim 2000.Освен то рачунај и два пати во неделата на физичко ко ќе ни ја истајт маста професоркана:nesum:
Ама зато сум 90-60-90:icon_cool...not...:icon_lol:

Малку зарѓан ради зимава и залеженоста, но сепак полека се враќам во нормала :pipi:

После преспаната зима, се враќам во форма со по 2-3 партии фудбал неделно.
And I must say - I'm back!

па во форма се оджавам повремено со некоја утакмица фудбалче и дома склекови ова она...а инаку трчам и на работа коа каснам :pos2:

Јака кондиција имам...Можам да медитирам саат ипол без престан...
А за физички активности? Трчам 100 метра за пола саат, со паузи :kesa:.

кондиција слабо....некоаш не можам и пол саат да издржам фудбал...ама ја мислам дека зависи од многу фактори,дали си пушел,дали си пиел,ако ти е организмот чист,ќе имаш супер кондиција:wink:

имам пак кондиција ама малку за разлика од пред 1 год. кога тренирав, и сега исто пак си трчам, ама не е тоа...може ми е падната кондицијата за едно 60%

Во форма сум,ја одржавам со редовни тренинзи. Исто и кондицијата.

Мамата колку сум паднат и во форма и кондиција. Не тренирам кошарка едно 6 месеци, дел поради проблеми со ногава, ама и ужасна мрза ме имат фатено во последно време. Морам да се средам пред летово.

еве ја пролетта..т.е. новата зима, си планирав ја точак по кеј и трчање,да се вратам у форма и кондиција,али ништо,ке мора да почекам уште некоја недела...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom