Дали вежбате, што вежбате и колку често?

• Креатор на темата Креатор на темата ragazza
  • Време на започнување Време на започнување
Имам кондиција бре, можам да лежам 24/7 :icon_cool

формата и кондицијата ми се паднати ептен да не речам за 100% престанав со тренинзи и веке ништо не е како пред...ама иде пролет кејот не ми бега !

мојата форма и кондиција?едноставно кажано,ја немам :smir:

Како и мнозинството кајганџии така и јас моментно сум во очајна форма. Меѓутоа ме радува фактот што се ближи летото (пролетта ќе мине со снег:pos2::pos2:) па ми се враќа надежта дека ќе успеам да се вратам во старата добра форма. Планирав да почнам со физички активности од следната недела, ама како што гледам тоа ќе мора да го пролонгирам за некој иден период заради времето. :helou:

Па добро напредувам полека полека.....доаѓа лето :vozbud:
Денес релација Кисела Вода-Центар-Карпош 3........шетња низ парк, покрај кеј... и тоа се пешки по водава....и поради тоа нозете утоп......:kesa:

Ни кондиција ни форма имам:kesa:
сега ке се вратам назад...МОРАА!!:nerv::icon_evil

:vozbud::vozbud:

:helou:

Форма и кондиција?!Одлична..Иначе си ја одржувам со тренинзиве на ракомет,секое сабајле и секоја вечер по 5 склека и 5 стомачни,на лето секој ден велосипед возење,внимавање на исхраната...:)
:salut:

Па 3 пати неделно сум на тренинг,секоја вечер и секое сабајле по 5 склека и по 5 стомачни за расонување и за подобро спиење,вака со другари скоро секој ден играме фудбалче...тоа.

Форма....треба да ослабам, не сум ко шо бев летото.
Кондиција... во минус влегвам.
Сега планирам да почнам да одам на аеробик малце..вака не бива. До лето морам да се средам, да си ја повратам формата.

Очајна форма,морам до на лето да се повратам.
Кондиција имам бајаги,тренинзи имам 3 пати неделно,ваљда на то се должит. :)

Кондиција имам ,можам за 3 секунди да сменат 10 програми ....

jas vezbam veke nekolku godini bilo da e tennis plivanje fitness ili aerobik ali so pauzi bas poradi toa sto nemam vreme ali nemozam bes trening sega idam n aaerobik 3 pati nedelno i mn poubavo i pozdravo se osekam :)))) se nadevam dek ai ponatamu ke imam vreme da odam , i da 20 min ne se dovolno ama zavisi kakvi vezbi pravis haha

Па 3 пати неделно сум на тренинг,секоја вечер и секое сабајле по 5 склека и по 5 стомачни за расонување и за подобро спиење,вака со другари скоро секој ден играме фудбалче...тоа.

5 склека и 5 стомачни :pos2: .. лол , пази да не се воспалиш...

Насабајле една серија од 35 склека,а после работа фискултура.

Околу 19:00 часот, 3 серии по 30 склека.

Тоа..

Важно е секојдневното вежбање.

Теретана понекогаш малку чисто рекреативно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom