Дали верувате во натприродното?

• Креатор на темата Креатор на темата Toreador
  • Време на започнување Време на започнување

Дали верувате?

• Да

Гласови: 324 64,3%
  • Не

Гласови: 103 20,4%
  • Зависно (објаснете)

Гласови: 77 15,3%

• Вкупно гласачи
    504
Верувам затоа што има натприродни луѓе кои се на некој начин поразлични од останатите и имаат натприродна моќ

Верувам затоа што има натприродни луѓе кои се на некој начин поразлични од останатите и имаат натприродна моќ

Ако се различни автоматски имаат натприродна моќ? muhaha.

Не верувам од проста причина што нема во што да се верува.
Не постои натприродно. Само во филмовите тоа.

Snap back to reality.

понекогаш верувам,некогаш не.знам само една чудна случка-кога бев на село се вракавме пеш дома беше 2саато и пред нас излезе зајак и се чудевме од каде дојде пред нас,тргнавме по него и оддеднаш го снема-никако не можев да си го објаснам тоа!:nesum:

понекогаш верувам,некогаш не.знам само една чудна случка-кога бев на село се вракавме пеш дома беше 2саато и пред нас излезе зајак и се чудевме од каде дојде пред нас,тргнавме по него и оддеднаш го снема-никако не можев да си го објаснам тоа!:nesum:

The Horror, the horror.

Жалам за вас поради таа траума што сте ја доживеале. Сигурно е многу страшно ако видиш зајак. Уууу морници ме лазат во моментов.

kako prvo i prvo telepatija i telekineza naucno se potvrdeni...no..delot vo mozokot kaj lugeto(za ovie nadprirodni)sposobnosti e slabo razvien..ili pogrubo zakrzlaven...
jas smetam deka telepatijata moze da se objasni so pomos na elektromagnetna rezonanca(oti mozokot stvarno ima malce struja)
pa na toj nacin vi se slucuva kopga se setata ili sedite so prijatel ili prijatelka PA ISTOVREMENO EDNA ISTA PESNA DA VI SE VRTI VO UMOT:smir:

Жалам за вас поради таа траума што сте ја доживеале. Сигурно е многу страшно ако видиш зајак. Уууу морници ме лазат во моментов.
ууу,ке те лазат и тебе така да го видиш и да ти го снема пред очите,:pos2:ха ха нормално дека не ми е страв од зајак,мене ми е чудно како и каде исчезна

Дада нормално... ако е така за се треба да имаме одговор за секакви мистериозни прашања ама не знаеме се... има време се ќе откриеме :wink:

Да... веруам у господ што значи веруам и у натприродно.

Да, постои битие: Само ние од лукавост заслепевме па го сме проколнати вечно да го бараме

Ма во ништо не веруем, само во тоа што го правам сам.

Да,верувам во натприродното.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom