Дали вечерате?

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Секогаш кога ќе ми текне јадам, и во 3 саат навечер па јадам седвич ќе си стокмам и лапам :kesa:

Во последно време ми е измешано времето за оброци.Така да ни се знае кога појадувам ни кога вечерам.Најчесто сега почнав за вечера нешто да грицкам али не класична вечера:toe:

Да, вечерам секогаш :tv:

не практикувам да вечерам но некогаш и се дешава ако цела вечер да ми се пријади и да ми крчат цревата па ќе јадам

навечер секогаш јадам

Yup.
Моментално вечерам цреши,мммм убави, модро црвени преслатки:vozbud:

Секако дека вечерам највеќе од се јадам навечер благо , грицки и мед обавезно една лажица.:smir:

Да, секогаш вечерам навечер и воопшто не се замарам со тоа дали е пројдено 7 или 8 часот. Всушност ако гледам така тогаш јас никогаш не треба да вечерам затоа што пред 7 часот не ми е вечера туку нешто како доцен ручек. Исто така не внимавам дали јадам веднаш пред спиење или не. Ми се случувало многу често ако сум гладна да јадам веднаш пред спиење и да легнам. Преку лето кога сум на распуст ми се случува и во 3-4 да вечерам и да легнам веднаш. Значи, секогаш вечерувам и ако не вечерам неможам да спијам, па морам во среде ноќ да станувам да јадам нешто, вака подобро пред легнување и се е супер.

јадам кога ми се јади така да нема ни доручек, ни ручек ни вечера кај мене па кога како вечерам...најчесто не :)

па скоро секогаш вечерам,но најчесто се случува цел ден да не јадам нишо...и после вечерта после полноќ ќе зеам да јадам ко стока :pos:

Не можам да отидам во кревет без да вечерам..!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom