Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добро, гледам дека многу од вас се против технологија во фудбалот.
Епа кажете ми, не ве болеше кога Холандија незаслужено не тепа на Градски поради тоа што не ни беше признаен чист гол поради офсајд??? Мислам дека мора да се воведе технологија, таа да биде минимална, т.е. само за поништување голови од офсајд и кога не се знае со сигурност дали топката ја има минато мрежата, исто како во атлетиката со фото финишот. И не мора да се стопира времето и од некакви тајм-аути, туку секој тим да има еден човек кој ќе оди кај четвртиот судија да се жали ако смета дека неправилно му е поништен гол или неправилно имаат примено гол. Стварно многу бев разочаран после поразот од Холандија и мислам дека мора да се воведе малце, ама само малце технологија во фудбалот.
:nenene:Maka mi beshe da sto izgubija, ama ti izgleda ne si videl ubavo, beshe ofsajd, mozebi minimalen, no beshe, mozebi nekoj sudija ako beshe vo prashanje nekoja podobra reprezentacija nemashe da go svirni, ali poentata mi beshe : Toa beshe ofsajd!