Дали свирите некој инструмент?

• Креатор на темата Креатор на темата Zoki Lou
  • Време на започнување Време на започнување
едно време се обидував гитара да научам али дефинитино изгледа немам добри прсти за тоа :(:(:(

Sviram Gitara veke 3 godini, Super mi e i mislam da produzam da sviram

Firefox i mene taka mi vikaat:raz:ama moze toa e za da ne se otkazueme onaka POTTIK ni davaat :DDD

Имам завршено нижо музичко - отсек клавир. Сега си свирам понекогаш по дома, кога имам време ... ме релаксира :), ама се нервирам по малку поради тоа што прстите не ми тоа што ми беа некогаш ... изгубив кондиција :icon_bigg.

јас свирам на чешел!! се трудев на гитара еден период,ама излезе или дека не сум спретна или дека немав доволно желба и учител...жал ми е што не успеав,али секогаш има втора шанса!!!

Sviram na svirce- policisko, i toa 10 godini, so iskustvo :)

Imam i polozeno za toa, prvo treba da polozis pa da mozes da sviris vo raskrsnica, za da znaes kako da ja teras muzikata :pos2::pos2::pos2:

Izvinete ja ovaka za upad u temava, pozdrav :salut:

Клавир - 11години
Гитара - 8 години
Флејта - 6 години
Виолина и виола - 4 години

ова пишувам колку активно сум свирел.

иначе виола и виолина свирев од 5 оделение до 1 година и после прекинав а на клавир сеуште свирам. Гитара неам свирено скоро година ипол.

Свирам на клавир,од малечка(не дека сега сум многу голема:))...сум идела на натпревари итн...порано знаев да седнам и да забегам со саати да свирам...ама сега од мрза немам седнато кој знае колку време:toe:

sviram gitara i bubnjevi(na veleski-tapani) i po malku ja vladeam klavijaturata:)
ps.zaboraviv da dodadam deka moite glasovni sposobnosti se odlicni koa sum "podmackan":cug::pijan::party1::pos2::pos2:

Necrophilia напиша:
Клавир - 11години
Гитара - 8 години
Флејта - 6 години
Виолина и виола - 4 години

ова пишувам колку активно сум свирел.

иначе виола и виолина свирев од 5 оделение до 1 година и после прекинав а на клавир сеуште свирам. Гитара неам свирено скоро година ипол.

Џексонката уште ја имаш?

Mesaja напиша:
Џексонката уште ја имаш?

се знаеме??? иначе ја немам долгооо време.

сега имам у план да си купам Jackson JS30 Kelly Black, ima dve varijanti, da podsoberam nekoj denar okolu 300 evra ke me kosta.

jacksonkellywallpaperok8.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom