Дали сум луд или?

• Креатор на темата Креатор на темата GrouchoMarx
  • Време на започнување Време на започнување
Ојдов на тераса. Облачно е надвор. Ако не си дувал ти, ветрот горе, сигурно дувал. Mystery solved :)

Ако немат дедо боже, нишо страшно. Ама ако немат ангелки шо ќе се палат на јаки причи, сме наебале, сите.

И кажете ми. Вечерва се менвит времето?

па ти кажа Дарк Кинг(пола човек пола Звер што е) дека утре вечер ќе се менувало. Штета за ангелките само,таман мислев уште неколку спектакуларни стории да припремам за поише да се палат на мене и да ме сакаат.

па ти кажа Дарк Кинг(пола човек пола Звер што е) дека утре вечер ќе се менувало. Штета за ангелките само,таман мислев уште неколку спектакуларни стории да припремам за поише да се палат на мене и да ме сакаат.

Абе ако постојат таму некаде, дај им линк само од темава, одма ќе знаат дека за јака фаца станува збор :)

Абе ако постојат таму некаде, дај им линк само од темава, одма ќе знаат дека за јака фаца станува збор :)

Слушна дека ако биде апокалипса све ќе отиде у курац и ќе нема како да проверат? Ајде сведоци ќе зеам за секој случај.

Можда и Ангелите се криви што било брзо вечерва...

fast_angels.gif

100% си слушал Psy Trance пред да погледнеш од тараса :vozbud:

Абе филип кога го гледаше небото да не трчаше?

... филип коа трча гледа у афтобусот :)

стварно се вртеше побрзо од вообичаено ама чекав да отвори некој друг тема не сакав јас да кревам паника дека може е крај на светот :nesum:

Може смешен е насловот и се ама сигурен сум дека вечерва коа случајно погледнав во небото некако идеше побрзо од вообичаеното. Сигурен сум дека не се дрогирав и дека не земав ништо забрането освен едно пиво што не би требало да го предизвика тоа. Го примети некој истото или само јас?:toe:

Епа луд си ... жално е ама вистинито

И сето ова од едно пиво? Замисли од две? Ќе ги го гледал универзумот како мрда.

Уште те држи? Дефинитивно не си за пивО.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom