Дали сте злопамтило?

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
Сум злопамтило....
Може нема за секое нанесено зло да се одмаздам,но ги паметам сите говеда кои ме заебале...

Многу памтам работи, особено кои се однесувале на мене. Е сега, некогаш и да сакам не можам со ист аршин да вратам, но ако ми се укаже шанса, притаено без да осети жртвата...:zlo: :wink:

Kolku dolgo vreme gi pamtite losite raboti,dali ste zlopamtilo??Dolgo vreme se lutite ili za kratko vreme kao nisto da ne se e slucilo ,sve zaboravate??

Jas prostuvam ama ne zaboravam. Mozam da izgledam kako da se e ok, kako da e zaboraveno zlodeloto sto mi bilo napraveno,ama koga togas vrakam pa so saka neka bide. Dolzna ne ostanuvam. Se si vrakam "milo za drago"

јас сум човек од типот: памти, па врати.
секогаш сакам со секој да си ги измерам сметките, да сме на исто ниво, па макар и то да го напрам на некој мој начин, и немора никој да знај дека сум му вратил или сл.,важно јас да си знам. енд ај фил гуд.
то е.... табиет

zlopamtilo sum,a posebno na decko mi....uf kolku sakam da mu vrakam pozadi grb i da si praam kako sto sakam ama bas za inat,a ako slucajno mi proraboti sovesta odma se navrakam na losoto so mi go napravil i pak se vraka istiot filing i istata cel ima smisla :))))

Многу памтам работи, особено кои се однесувале на мене. Е сега, некогаш и да сакам не можам со ист аршин да вратам, но ако ми се укаже шанса, притаено без да осети жртвата...:zlo: :wink:

Аbsolutely the same here :)

Злопамтило сум..

зависи, ако се работи за нешо шо не ме навредило, или некое полесно "злодело" врз мене, неам гајле...
ама (хехе) ако некој ме навредил, или ме понижил пред други... враќам десет пати повеќе... на еден, или на друг начин

Сум злопамтило. Ако некој ми згреши, му го памтам тоа, и ништо нема да биде исто како порано. Со тек на време постепено ќе се оддалечам од личноста. Не можам и да сакам да продолжам исто да се однесувам.

Не сум злопамтило, а и не влегува во некој конфликти за да ми направи некој зло. :toe:

Технички гледано не сум баш злопамтило, ама кога некој опасно ќе ме зае*е памтам се додека не си ги израмнам сметките :)

daaaaaaaaaaaa i toa golemo zlopamtilo, toj sto mi zgresil mislam deka nema da umram dodeka ne mu vratam :pos2::pos2:

е како да не сум,ме повредил некој-е после ке си добие за да види како ми било мене...
ама после ми е мака:cry:
ете таква сум-не можам да се сменам и не сакам:kesa:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom