Дали сте злопамтило?

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
Сум злопамтило(can't help it!)...се случува да вратам и после 1-2 години...:helou:

Ама секогаш го памтам она што ми го направиле...

...Вери биг оф злопамтило...Некои ќе ме мразат, ама не може туку така да си поминат...:nesum:

епа зависи за кои работи, но во целост сум злопамтило, уште сега ми иде на една „другарка“ од средно да и ја искорнам косата :angry3:

Kolku dolgo vreme gi pamtite losite raboti,dali ste zlopamtilo??Dolgo vreme se lutite ili za kratko vreme kao nisto da ne se e slucilo ,sve zaboravate??

Ги памтам лошите работи, злопамтило сум :toe:
неможам да бидам долго време лута ама не заборавам.

Ќе ја цитирам мојата сакана професорка по историја, Вера:"Не сум злопамтило, но се памтам, и се враќам"

Ич не сум злопамтило ... се за мене што проаѓа ставам крај и не се трудим да вратим. Moже понекогаш но ненамерно.

Се памтам ама не враќам никогаш.

Се сеќавам у градинка еден дибек ми украде крем банана, а ја обожавам крем банани, све му ебам, и ден денес чекам да налетам на него и да му ја откорнам главата од рамења .. у четврто-петто одделение негде на час по физичко ми снема 50 денари од џеб и знам кој ми ги украде, а тие пари ми беа за јадење .. боље да не продужуем, тешко злопамтило сум .. увек враќам последен !

Неееееее не сум злопамтило но има работи што ме повредиле и остануваат во сеќавање..таму некаде ...но се трудам само позитивните работи да ги паметам:pipi:

Не сум злопамтило, можеби некои работи што ме повредиле ги памтам ама обично им простувам на луѓето не се лутам долго време :smir:

Не сум злопамтило, но ако е претеризам обавезно враќам, макар после 2 год.

Сум и тоа големо...ако ми напраи некој некое зло,со сигурност ќе му вратам..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom