Дали сте злопамтило?

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
Воопшто не сум злопамтило.Едноставно не можам да се лутам цел живот на некој кој што ми згрешил,па затоа и брзо им простувам на таквите луѓе :smir:

Ne sum zlopamtilo ,no gi pamtam nekoi epten losi raboti koi mi gi napravil nekoj. Gi pamtam ,no ne vrakam.Samo moze da sum popredpazliva vo odredeni situacii ,no samo toa.

Ми треба време да го надминам проблемот, а после како ништо да не било. Не дефинитивно не сум злопамтило.

сум злопамтило ама не се лутам затоа шо ако се налутиш на тој шо ти направил лошо неможеш да му вратиш,а за да вратам треба некој ептен да ми згреши а ина4е памтам кој шо ми згрешил ама зависи на кој вракјам:tapp:

Најголемо на свет и тоа :)
У крв ми е...јарец сум.
Еднаш згреши ми и цел живот ќе ти го загорчам:pipi:

Pa nekoj ako mi napravi loso pamtam,ako se skaram so nekoj i jas da sum kriv ke se izvinam,a vo slucaj drugiot da e kriv ke selutam do deka on ne mi se izvine.

Не сум злопамтило.Неможам да се лутам на некого повеќе од еден ден.Колку и да сакам ќе се видиме и ќе почнеме муабет да правиме исто како ништо да не било.

Ни малку не сум што ми е и лоша страна, бидејќи некои не знаат да ги ценат простувањата и уште полошо ти враќаат:uvo:

Спамер стајл - не.

Немам причина да бидам злопамтило. Ако е така треба на цел свет да му се лутам.

Ахххх простувам ама никако не заборавам..така да сум во категоријата на злопамтила:toe:

Зависи кон кого. На некои луѓе им простувам, но на некои не.
Всушност, првата грешка секогаш ја простувам, но доколку се претера тогаш не толерирам. Се додека личноста не ми се извини и не ми докаже дека се променила, јас сум лут. :)

Зависи што.Инаку да, злопамтило сум, и ако имам прилика како ме повредиле така враќам со иста мерка :toe:

не се сеќавам за што точно извесни луѓе ми згрешиле, но никогаш нема да го заборавам чувството што сум го осетила кога тоа ми го направиле,
затоа сега чувствувам одбивност кон нив, но немам желба да им вратам, т.е ќе им вратам со тоа што нема да се замарам со нив и нивните глупости и нема да им бидам веќе пријател, верувајте најдобро е така
простувам, но не заборавам!!!

Не, иако во многу ситуации сакам да сум.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom