Дали сте злопамтило?

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
нека ми прости господ но тешко злопамтило сум а не сакам да бидам

ne sum zlopamtilo.ama ako mi tekne nekoj loso so mi naprajl, a bara usluga od mene, e togas e druga rabota

Не. Злопамтила се ситни луѓе. Според мене.

ne sum golemo zlopamtilo bidejki znam deka trkaloto ama bash sekogash se vrti!znam da bidam luta mnogu ama i brzo da mi pomine ama nisto ne e isto posle toa, toa e normalno!neli?!?

Најмногу боли кога ќе вратиш или кога ќе ти вратат со иста мера на ист начин.Иначе сум злопамтило,ама зависи,за некои ситни работи може и да не се замарам и да си трошам време.А ако ми се укаже можност само ќе му/и дадам на знаење како ми било мене кога била обратна ситуацијата.

Не сум ама ќе те скршам за тоа шо ми го напраи лани!! хихи:) Не бе.Ич не сум злопамтило.Озбилно.

Сум, за жал. Дури мислам дека повеќе ги памтам оние лошите работи отколку добрите, ама таа е, шо да се прави...

Па со оглед на тоа што премногу лесно простувам (за тие работи кои се до границата), не би рекол дека сум злопамтило, но... ако премине премногу граница, тогаш ќе сум лут, ќе имам замерка кон личноста но нема под никој случај да сменам мислење за таа личност, што сепак доаѓа до заклучок дека и во таа ситуација не сум големо злопамтило, дека сепак по некое време (можда, во зависност од грешката, ако е преголема...) ќе ми помине и се ќе се врати на место, но нема баш се да е исто (ако се работи за голема грешка) зашто ќе ја загуби довербата во мене, а за да ја врати ќе мора премногу да поработи на тоа....

п.с. Колку сум само јас комплициран, а!? :tapp: :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom